- Reaksiyon puanı
- 104
O şahısta beni banladı 1 kere
O zaman [MENTION=194661]eSa[/MENTION]'dan isteyelim
O şahısta beni banladı 1 kere
Oda Yeşil olursam banlayacağım diyor. Tuşum bozuk diyorO zaman @eSa'dan isteyelim
Oda Yeşil olunca banlayacağım diyor. Tuşum bozuk diyor
O banlarsam açmam diyor. Köklü köklü yaniO zaman @keyloger'dan isteyelim
Neyse ben bugün Tekirdağ'a gideceğim Tekirdağ kofte yiyim orada Sizin yerinizede yiyeyim mi
- - - Mesaj Güncellendi - - -
O banlarsam açmam diyor. Köklü köklü yani
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bu arada Kayseri'ye gittim bir aralar Kore'li dolu 20-30 tane Yakından görmek farklı çok tatlılar
İşsizlik insana neler yaptırıyorHadi koçum @erenberk açıkla şu takvimi. SDN'nin namusu sana kaldı. Gider ayakta şu lordarcual'ı banla
İşsizlik insana neler yaptırıyor
Sol taraftaki menü varya onu aşağıya alır mısın Bide öyle dene belki olur
Çözebildiğine sevindimÇok basit bir şey yüzündenmiş yahu Chrome da java script çalışmasını engellemişim. Şimdi java script i açtım herşey normale döndü
Çözebildiğine sevindim
Benim tüm yorumları beğenmeyi dene bakimDeli oldum ya Dünden beri bir şey beğenememiştim şimdi istediğimi beğeniyorum bak
Tarayıcı değiştirmek çözüm oluyor mu deneyen var mı?
Chrome var ve çalışıyor gibi java, sürekli çalışır halde. Şimdi tekrar baktım. Hiç birşey yapamıyorum. Bildirimler duruyor, konu açamıyorum. Bişey yapamıyorumİçerik ayarlarından java yı etkinleştirmek gerekiyor Şu an da başka bir hata daha var. Gelen bildirime tıkladığımda ana sayfayı yeniliyor
Chrome var ve çalışıyor gibi java, sürekli çalışır halde. Şimdi tekrar baktım. Hiç birşey yapamıyorum. Bildirimler duruyor, konu açamıyorum. Bişey yapamıyorum
telden mi baglanıyorsun?Chrome var ve çalışıyor gibi java, sürekli çalışır halde. Şimdi tekrar baktım. Hiç birşey yapamıyorum. Bildirimler duruyor, konu açamıyorum. Bişey yapamıyorum
mozillada sorun yok gibi şu an itibari ile.Tarayıcı değiştirmek çözüm oluyor mu deneyen var mı?
Süper Moderatörlerimiz ile ilgili olsaydı, çözüm için bu saate kadar beklemezdik.Onlar hallederdi.bende bakamıyorum 100 kere tıkladım forumun ayarını bozmuş süper modlarımız sağolsunlar
ikisinden de. Konu bile açamıyorumtelden mi baglanıyorsun?
şu an alıntını bildirimlerden görüyorum. sen bir de firefox tan desene belki olurikisinden de. Konu bile açamıyorum
ikisinden de. Konu bile açamıyorum