Forum Hakkında

POMEM

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Merhaba, ben mesaj yazmaktan ziyade açılan konuları takip ediyorum, yazılan yorumları okuyorum. Bildiğim konularda elbette yardımcı olmaya çalışıyorum. Fakat, gözlemlediğim birşeyi paylaşmak istiyorum. Mesela geçenlerde nickini hatırlamıyorum bir üye resmen buraya tartışmak, kavga çıkarmak için gelmiş ve yorumlarından da anlaşılacağı o idi. Ama forum yöneticilerinin ve diğer üyelerin verdiği cevaplara bakıyorum gayet yapıcı; ve sakin bir şekilde kızmadan cevap yazıyorlar. tuhaf geldi ve hoşuma da gitti doğrusu :) Teşekkür ediyorum anlayışlı tüm forum sakinlerine

OnLT

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
149
Merhaba, ben mesaj yazmaktan ziyade açılan konuları takip ediyorum, yazılan yorumları okuyorum. Bildiğim konularda elbette yardımcı olmaya çalışıyorum. Fakat, gözlemlediğim birşeyi paylaşmak istiyorum. Mesela geçenlerde nickini hatırlamıyorum bir üye resmen buraya tartışmak, kavga çıkarmak için gelmiş ve yorumlarından da anlaşılacağı o idi. Ama forum yöneticilerinin ve diğer üyelerin verdiği cevaplara bakıyorum gayet yapıcı; ve sakin bir şekilde kızmadan cevap yazıyorlar. tuhaf geldi ve hoşuma da gitti doğrusu :) Teşekkür ediyorum anlayışlı tüm forum sakinlerine

Bizler anlayışlı olmasak, sizler anlayışlı olmasanız ne olur halimiz? :)

İyi forumlar. :)

othello

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
son günlerde burada ne kavgalar oldu? ne sakinliği? kaç tane üye gitti buradan.

kim olduğundan şüpheliyim açıkçası.

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Bu konu açıldığında tartışma vs. yoktu.

Yorumunuz için teşekkür ederiz :)

POMEM

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ben teşekkür ederim huzurlu bir ortam sağladığınız için.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Nolur Forumları Okundu Kabul Et linkine bi javascript kontrolü ekleyin emin misiniz diye sorsun kaç defa yanlışlıkla tıkladım Neler Yeni? butonunun altında olduğu için, bütün konular uçup gidiyor :(:mad: