adrasa
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 37
Öncelikle herkese selamlar.Pek eski bir üye sayılmam ama ilk üye olduğum zamanlarda forum inanılmaz güzeldi, tartışma nerdeyse yok gayet güzel bir ortam vardı.Tabi ki üyelikler kapalıydı davetiye sistemi vardı (Ne güzeldi). Ama ne zaman ki üyelikler açıldı forum bozulmaya başladı, forumda neredeyse teknoloji konularından fazla diğer konular özellikle spor konuları artmaya başladı, spor konularının artmasıyla beraber durmadan tartışmalar oluyor.Bu ortamı gerenler yüzünden arkadaşlarımız bile banlandı.Şimdi söyle denilebilir üyeliklerin açılması forumun kullanıcı sayısının artması ya da sitenin yayılması manasında olabilir haklısınız da bu konuda ama şöyle bir şey de var, forumu bozacak 10.000 üye yerine forumu adam akıllı kullanacak, yararlanacak 5.000 kişi bence daha iyi olur. Belki @Troy bu konuda bana kızabilir ama, gerçekten de inanılmaz derece soğuyorum forumdan ki yalnız da değilimdir eminim.Şöyle bir bakıyorum hatta örnek bile verirdim ama rencide etmek amacım değil, genel olarak tartışma olan konulara bakıyorum genelde yeni üyeler.Buna biraz dikkat çekmek istedim, eski ortam yok dedim, sadece forumda doğru düzgün sohbet edilen 15 20 kişi vardır yoktur şahsi görüşümdür bu.Daha yazılacak çok şey var ama, foruma giremiyorum artık üniversite sınavım daha önemli olduğu için, gider ayak artık internete son girişlerimde yazmak istedim, çünkü forumu seviyorum zamanımın çoğu burada geçti neredeyse.Okuyanlara teşekkürler zıt görüştekiler bari burda tartışma çıkartmayın, iyi günler iyi forumlar.Selametle.