Forum Hakkında Düşüncelerim

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Öncelikle herkese selamlar.Pek eski bir üye sayılmam ama ilk üye olduğum zamanlarda forum inanılmaz güzeldi, tartışma nerdeyse yok gayet güzel bir ortam vardı.Tabi ki üyelikler kapalıydı davetiye sistemi vardı (Ne güzeldi). Ama ne zaman ki üyelikler açıldı forum bozulmaya başladı, forumda neredeyse teknoloji konularından fazla diğer konular özellikle spor konuları artmaya başladı, spor konularının artmasıyla beraber durmadan tartışmalar oluyor.Bu ortamı gerenler yüzünden arkadaşlarımız bile banlandı.Şimdi söyle denilebilir üyeliklerin açılması forumun kullanıcı sayısının artması ya da sitenin yayılması manasında olabilir haklısınız da bu konuda ama şöyle bir şey de var, forumu bozacak 10.000 üye yerine forumu adam akıllı kullanacak, yararlanacak 5.000 kişi bence daha iyi olur. Belki @Troy bu konuda bana kızabilir ama, gerçekten de inanılmaz derece soğuyorum forumdan ki yalnız da değilimdir eminim.Şöyle bir bakıyorum hatta örnek bile verirdim ama rencide etmek amacım değil, genel olarak tartışma olan konulara bakıyorum genelde yeni üyeler.Buna biraz dikkat çekmek istedim, eski ortam yok dedim, sadece forumda doğru düzgün sohbet edilen 15 20 kişi vardır yoktur şahsi görüşümdür bu.Daha yazılacak çok şey var ama, foruma giremiyorum artık üniversite sınavım daha önemli olduğu için, gider ayak artık internete son girişlerimde yazmak istedim, çünkü forumu seviyorum zamanımın çoğu burada geçti neredeyse.Okuyanlara teşekkürler zıt görüştekiler bari burda tartışma çıkartmayın, iyi günler iyi forumlar.Selametle.

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Ben adminlere guveniyorum , gayet hizlilar ve keyfi kimseyi banlamiyorlar. Benim uyeler arasinda rahatsiz oldugum konu su, artik aciktan hakaret etmek yerine , sana aciyorum, sana-size guluyorum gibi sinir bozucu hakaretler yaziyorlar ve bunlar forum adminleri tarafindan hakaret olarak algilanmiyor fakat ben o kadar genis degilim :)

Bu tur seylerinde hakaret olarak algilanmasini istiyorum. Dolayisiyla senin yukarida bahsettigin seviye biraz olsun duzelir.Mesala bir iki uye bana oyle yazdi bende cok sert cevap yazdim ve ceza aldim. Sahsen ben kimseye kendime oyle sana guluyorum, aciyorum gibi seyler yazdirtmam. Adminler sagolsun karsi tarafin mesajlarinida sildi durum duzelti. ( isin ozunde hakaretin kucugude , buyude yasak olursa , yenilerde , eskilerde gayet iyi anlasir kavga olmaz. )

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Doğru o da var, zaten dedim daha yazılacak o kadar çok şey var ki.Mesela şu da var *** koymalar falan bu tarz şeylerin kökten yasaklanması iyi olur aslında.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
benim görüşüm bu bir forum sitesiyse herkese acık olması lazım eski yeni diye bişey olmaması lazım hala saha değil dir ki eskilerle mac yapasınız küfür onur bozucu laflar olmadığı sürece herkes herşeyi tardışabilir herkes yanı görüşü de paylaşmak zorunda değildir ben 21.03.2008 den beri bu siteye gelirim tek hatam nicklerimi değiştirmem sadece bir kere uzaklaşdırma aldım oda nedenin bilmediğim icindir pek fazla yorum da yazmam ilkez bugün bu kadar cok yorum yazıyorum genelile pc hakında yardım isteyenlere yazıyorum ama şu üyelik davetiye gelmesi bence yanlış olur yani kimse de o kadarda mecbur değildir biz SDN sevdiğimiz icin burdayız yoksa uğraşacak cok şey var

---------- Post added at 17:20 ---------- Previous post was at 17:18 ----------

seviye konusunda sana katılıyorum ağzını bozanlarda var hata üzerine biraz daha gitsen adam küfür edecek

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,285
Katılıyorum.
http://www.antisourtimes.com/sozluk.php?t=#869731
Buraya bir yazı atmıştım. Yazımında arkasındayım. Biraz düşününce yeni halinden kaynaklanan sorunlar. Ha, yanlış anlaşılmasın diye bir not düşmek istiyorum.

"Adı bilinmeyen hatunlar" konusunu atsanız bir b*k olmaz demiştim. Dememin nedeni Müslümanlıktan soğutan kişileri gıcık etmesi.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
örnek bugün site paylaştığım konularda biraz tardışmalar oldu taraftarlar arasında taraftar tardışmlar herzaman olur bu ülke de kimse bunu değişteremez önemli olan seviyeli tardışmak tozunu kacırmadan zaten herkes herkesle aynı görüşte olamaz mutlaka tartışmalar olur sadece spor da değil bir örnek vereyim bir donanım konusunda olur biri diyerine işte o parca uymaz şu uyar hayır senin yanlışın var bu konularda tartışma olabilir ama seviyeli olsun

limerick

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bencede uyelik(forum) herkese acik olmali. Davetiye sistemine cok karsiyim.

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Önemli olan eski ve yeni olmakmıdır? kişilerin düşünceleri farklı olabilir olacaktırda kimse dört dörtlük değildir hatalar olabilir.

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Bu davetiye sistemi benim kendi görüşüm, en azından lazım forumu kullanacak kişiler katılır foruma, 1 üyelik açıp reklam yapanlardan da kurtulunur.

NESDelisi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,316
Davetiye sistemi olmalıdır, her üye olan kişiye 10 davetiye yollama hakkı verilmelidir. Böyle yaparsak daha güvenli ve kalıcı ortam olmuş olur.

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sevgili [MENTION=89324]adrasa[/MENTION] biz o güzel tartışma ortamını saygılı olmasını denedik mi denedik...

Kardeşlik konusu bunun için

En çok sorun çıkaran eski üyelerdi.

Forumda sadece popüler mesajlar yazmaya uğraşanlarda var.Bu üyeler eski üyeler.

Bunlar senin yazının yanlış olduğunu kanıtlar.

He eğer tepkin #4 e ise bu konudada haksızsın.O daha forumda yeni ve açıkça forum kütürü yok.Forumlarda dolaşa dolaşa öğrenecek.

Yani anlık sinirler ile boş mesajlar yazma....

----------

Bu da benim düşüncelerim

Birçok forumda kalıplaşma oluşmuş.SDN de dahil.Örneğin ben Oyundan iyi anlarım.Spordada kendime göre fikirlerim vardır.Oyun bölümünde azıcık teknik konuşunca hemen tepki gösteriyorlar yok bu her şeyi bildiğini sanıyor yok sen otorite mi oldun.

Düzeltilmesi gereken bir şeylerden biri.

Ancak adminleri anlıyor.Onların yerinde olsam yine onların yaptıklarının aynısını yapacağımı biliyorum...

Not:Mesajın bazı yerlerini kestim anlamsızlaşmış olabilir....

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Yazdıklarım hiç de boş değil ve de yanlış da değil.Onun ya da başka birinin forum kültürü var ya da yok ilgi alanım da da değil, eğer ona göre olacaksa adamlar gelsin hakaret içeren resimler eklesin ki ekleniyor da bi de bunun üstüne kibirli kibirli konuşsun hakaret etsin yok onlar küfür eder bayan kavramı dinlemez vesayre bende susayım.Diğer bir konuya gelirsek bu bir anlık sinir değil emin ve kesin konuşmayalım ben bunu uzun süredir düşünüyorum.

Şunu da söyleyeyim yeni üyeler falan dedim ama herkes alınmasın ona engel olmam lazım, herkes demedim dikkat edin lütfen bütün yeni üyelere demedim.

Son olarak bu benim kendi düşüncem kimseye zorla girip yorum yap vesayre demiyorum.

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
He derdin bir üyeyle ise kendisi daha önceden banlandım demiş zaten.Multi diyerek şikayet edebilirsin.

Ben kendi düşüncelerimi aktardım.Cevap vermek istiyorsanızda alıntı yapmadan cevap verirseniz sevinirim.İyi günler....

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Öncelikle herkese selamlar.Pek eski bir üye sayılmam ama ilk üye olduğum zamanlarda forum inanılmaz güzeldi, tartışma nerdeyse yok gayet güzel bir ortam vardı.Tabi ki üyelikler kapalıydı davetiye sistemi vardı (Ne güzeldi). Ama ne zaman ki üyelikler açıldı forum bozulmaya başladı, forumda neredeyse teknoloji konularından fazla diğer konular özellikle spor konuları artmaya başladı, spor konularının artmasıyla beraber durmadan tartışmalar oluyor.Bu ortamı gerenler yüzünden arkadaşlarımız bile banlandı.Şimdi söyle denilebilir üyeliklerin açılması forumun kullanıcı sayısının artması ya da sitenin yayılması manasında olabilir haklısınız da bu konuda ama şöyle bir şey de var, forumu bozacak 10.000 üye yerine forumu adam akıllı kullanacak, yararlanacak 5.000 kişi bence daha iyi olur. Belki [MENTION=2]Troy[/MENTION] bu konuda bana kızabilir ama, gerçekten de inanılmaz derece soğuyorum forumdan ki yalnız da değilimdir eminim.Şöyle bir bakıyorum hatta örnek bile verirdim ama rencide etmek amacım değil, genel olarak tartışma olan konulara bakıyorum genelde yeni üyeler.Buna biraz dikkat çekmek istedim, eski ortam yok dedim, sadece forumda doğru düzgün sohbet edilen 15 20 kişi vardır yoktur şahsi görüşümdür bu.Daha yazılacak çok şey var ama, foruma giremiyorum artık üniversite sınavım daha önemli olduğu için, gider ayak artık internete son girişlerimde yazmak istedim, çünkü forumu seviyorum zamanımın çoğu burada geçti neredeyse.Okuyanlara teşekkürler zıt görüştekiler bari burda tartışma çıkartmayın, iyi günler iyi forumlar.Selametle.

Ne güzel belirtmişim başta ama nerdee. :) Derdim bir üyeyle olsaydı konu açmazdım zaten, neyse cevap vermeye bile gerek yok.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
@1907 bunu banamı diyorsun cünkü yazan bendim daha önce banladım diyen şimdi fenerbahçe şurdan bişey dedik siz bu konuyu evirip cevirip üyeliğe gedirdiniz bakın burda acık acık söylüyorum girin bugün paylaştığım haberlerde kim kime satıştı bir okuyun yazılan yorumları atlamyın iyice okuyun hem suclusunuz hemde güclüsünü birine kızmışsanız bu tüm üyeleri kapsamaz SDN kimseyi burda zorla tutmuyor kimse de mecbur değil buraya üye olmaya kardeşim bende dahil beğenen kalır beğenmiyen gider siz konuyu fenerbahçeden taşdınız buraya kadar gedirdiniz cünkü neden mi bu konu başlağından önce o fenerbahçe tartışmasındaki yazdığınız yorumlardan sonra sinirlendiniz ve böyle bir başlık actınız@1907 evet banladım atıldım ama geri acıldı nedeniyse arkadaşların dan biri konuyu anlamadın beni banlaması banım kaldırıldı o nickle giriş yapabilirim ama nick konusu benim tercim

bırakın herkes istediği gibi üye olsun varsa sorun yapanlar adminler atar buna sen ben o herkes dahil

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Saçma sapan konuşup durma, uzak dur şu konudan.Konu benim konum, kimseyi alakadar etmez bu kadar.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
bana burda önce git düzgün yazmayı öğren dediler salakmısın dediler amelemisin dediler şimdi ben bu insanlara ne diyeyim kalkım küfürmü edeyim herkesi lafı kendine aitdir onların seviyesine de inmem yazım kötü olabilir evet kötü türkiye de okumadım tüm okul hayatım almanya dan gecti 16 sene ne var bundan yani cümle hatası yapmak yada kelimeleri karıştırmak sucmu zaten eğitimi az olan bir ülkeyiz insanlarla alay etmek güzel bişey değildir bunuda yazanlar sizin dediğiniz eski üyeler eskiyiz diye kimse bizi banlamaz diye düşünüyorlar o yüzden rahatca yaza biliyorlar okuyanlar dan coğundan iyi yazıyorum iyi konuşuyorum

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Laf anlatamıyor muyum ? Konu dışına çıkıp durma, Moderatörler cezalar değişmişti hani, konuyla alakasız yorum yapmak falan ne oldu onlara ?

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
şimdi senin açtığın şu konu ve konun aldında yazdıkların şikayetler ve bana yazdığın cümleler uyuşuyormı (Saçma sapan konuşup durma) :) sen cok duygusal ve alıngan tavırlı birisin ben önce kendinden başla sonra sonra gel isteklerini dile getir cok da meraklıyım senin konuna kac paraya aldın :)

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Benim üye olduğum zamanlarda bile çok güzeldi ki 1,5 sene olacak yanılmıyorsam.
Şimdiki seviyeyi çok düşük buluyorum. Kendisininkinden başka takım tutanlara liseli, ezik gibi yakıştırmalar falan yapılıyor.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
ben sana yazmadım [MENTION=155903]1907[/MENTION] yazdım halen kafası futbol tardışmasından kalmış o oradaki konuları buraya taşımaya calışıyor

---------- Post added at 18:29 ---------- Previous post was at 18:26 ----------

evet [MENTION=155903]1907[/MENTION] aynısını bana söyledi liseli diye hadi ondan önce ona bişey söylesem laf soksam haklı derim ben sadece uefanın haberini koydum oda pat diye liseli yazdı ve şimdi haklımışlar gibi kendini savunuyorlar

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Benim üye olduğum zamanlarda bile çok güzeldi ki 1,5 sene olacak yanılmıyorsam.
Şimdiki seviyeyi çok düşük buluyorum. Kendisininkinden başka takım tutanlara liseli, ezik gibi yakıştırmalar falan yapılıyor.

Sonunda konu özüne döndü, teşekkürler.Ben de o zamanlardan bahsettim ama işte illa bozulacak bir konu.

Kim kimi savunuyor ya ? Allah aşkına yorum yapıp durma.Şunu anla Konu beni konum, 1907'yle alakası yok tamam mı ? Anladın mı ? İlk mesajın sonlarına bir bak, konuya attığın mesaj sayısına bak lütfen mesaj atıp durma tamam mı _ Sen haklısın tamam sen kazandın ama mesaj atma yeter ya.

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ne diyeceğimi bilemiyorum.Ne yazarsam yazayım yanlış anlaşılıyor.Halbuki bu konuda seni savunmak istemiştim.Derdin varsa bu yolu seçmek yeri multiliğini kullan yazdım.Ama sanane benim seçimin diye cevap verdin.Ne diyeyim.Vallahi savunsam bile yinede tepki gösteriyorsunuz ya . Bela mı okuyayım hepinize ?

---------- Post added at 18:33 ---------- Previous post was at 18:32 ----------

İlk başta liseli demiştim.Sonra dedimki forum kültürü olmayabilir böyle davranabilir.Dönüp dolaşıp ilk yakıştırmama geldim sonuna kadar arkasındayım. Yemin ediyorum pantolunumdan ısıran liseli gibisin....

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
forumun geçen yıllara göre daha cansız olduğu gerçek.
sadece bunu dile getirmek isterim.zorla adam toplayıp ta üye yapamayız.
davetiye konusunda şu olay saçma geliyor bana :) adamın sorunu var belki de gelip onu soracak ama soramıyor.davetiyesi yok çünkü.

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Mesajım [MENTION=136676]IThelp[/MENTION] ile ilgili ama sadece ona değil hepinize kırıldım....

---------- Post added at 18:36 ---------- Previous post was at 18:35 ----------

Haberinin altına yazdığın yorumu unuttun galiba.

IThelp

Profesör
Reaksiyon puanı
19
[MENTION=155903]1907[/MENTION] sevgili arkadaşım benim forum kültürüm olsa olmasa ne yazar sanalda kültürmü olur bak ben sana halen saygılı davranıyorum cünkü benim genim de terbiyesizlik yok kimseye küfür etmek yok sen halen liseli sin ve pantolonum d ısıran liseli gibisin diyorsun ve ben sana halen de saygılıyım cünkü seviye düşemem herkesin lafı kendine aitdir

---------- Post added at 18:40 ---------- Previous post was at 18:38 ----------

[MENTION=155903]1907[/MENTION] bak anlaşmasak da burda seni benden başka kimse anlamaz ve sevemez de :) bak bugün tardışırız bakarsın yarın senin yanındayım ben doğrular neyse onu söylüyorum

1907

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Yaw ne yapıyorsanız yapın artık bu forumda kimseye kardeş dost arkadaş demem.Böyle konuştuğum herkes mutlaka dediklerimi yanlış anlıyor.Veya kendimi sizin istediğiniz şekilde ifade edemiyorum.Yeter artık.

Foruma ilk üye olduğumda multisin diye modlar beni bezdirdi.O bitti şimdi üyeler başladı kusura bakmayın artık hiçbirinizle uğraşamayacağım.

Beni rahat bırakın isterseniz sövün.Ama mesajlarımı alıntılamayın etiketlemeyin.

zıppırık

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Konuya bak :D:D

zamanında bu tarz konular yüzünden toplu ban yapıldı. konuyu açan arkadaş sende banlananlara zevkle güle güle diyordun. Eski topraktı hepsi burada. :) Hayırdır laf mı işittin forumdan. ters bir şey mi yapıldı sana. Zoruna mı gitti ciciş. :)

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Hayır gitmedi cici kuş :) Anlaşılan o zaman dediklerim dokunmuş heralde. :) O konu farklıydı bu konu farklı, bunu ayırt edemeyecek derece de zor durumdaymışsın meğerse.Neyse konu dağılmasın.

virtual worms

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
66
Benimde forumda son günlerim, geçici bir süreliğine bırakmak zorunda kalacağım o yüzden kimseyle tatsız olaylar yaşamak istemiyorum. Bu konu ve benzerleri defalarca dile getirildi ama düzeldi diyecekken yok gene olmadılarla karşılaştım. Teknoloji ihtiyacımı çoğu zaman başka sitelerden karşılıyorum. ama burdaki kullanıcıları çok seviyorum :)