hasanmerkit
Asistan
SDN forumu kullanırken bazı ayrıntılar gözüme takılıyor ve sitenin daha da kullanışlı olabilmesi için önermeler yapmadan duramayacağım. 
Kırmızı ile işaretlediğim madde bu forumun en kötü yanı olduğunu düşünüyorum.
Ve şunu da belirteyim ki ben yakın zamanda kendime ait bir forum açacağım. Ve bu maddeler hep aldığım tavsiyeler üzerine hazırlandı. Tabi bu maddelerdeki tavsiyeler uyulursa bu sitenin bağımlısı olacağım gibime geliyor.
(Bu forum sitesi SDN üzerinden paylaşılmayacaktır. Moderatörlerin veya yöneticilerin onayı olmadıkça iletişim adresi veya bağlantı istemeyin.)
Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Aynı zamanda yetkililer dışında diğer kullanıcılar da fikirlerini paylaşabilirler.

- Sevgi dolu ifadesinin adı Muhteşem ile değiştirilmelidir; Evet. Diğer üyeler de aynı fikirde olur mu bilmiyorum fakat genelde bir konuyu sevgi dolu değil muhteşem bulduğumuzda bu işareti atıyoruz
- Simgeler Twemoji ile yenilenmelidir. Twemoji bu simgeleri daha iyi hale getirebilir.
Aynı zamanda ücretsizdir. Resmi sayfası: Twemoji
- Google kullanan insanlara ve forumda konu içeriğini anlamayan benim gibi gezginlere daha iyi yardımcı olmak için kullanıcılara "Acil", "Bakar mısınız bi?", "Lütfen bakın", "Sizce neden" gibi konu hakkında hiçbir detay vermeyen başlıklar yasaklanmalı veya düzenlenmelidir.
- Mesajınız birleştirildi uyarısı hem bildirim ile geliyor hem de cevap içerisinde çok kaba bir şekilde duruyor. Bildirimin gereksiz olduğunu düşünüyorum.
- Forumda farkettiğim bir diğer özelliklerden biri ise imzalar bulunmuyor. İmza bölümü açılıp tek satır bile olsa izin verilebilmesi gerektiğini düşünüyorum.
- XenForo'da yapılıyor mu bilmiyorum ama ben MyBB'de yapmıştım: "Yasaklı kullanıcılar" için "normal üyelerin ve ziyaretçilerin göremeyeceği" bir kategori açılabilir ve uzlaşmak, moderatör ile yöneticiler ile ortak karara varmak, hatta kullanıcı suçundan pişman ise özür dileyerek ceza indiriminden faydalanabileceği bir itiraz veya açıklama için kullanışlı bir kategori güzel durmaz mı?
Böylece kullanıcı da aynı hatayı yapmamak için kendine dikkat edebilir.
- Mesajlar daha uzun süreli düzenlenmelidir.
- Rapor sisteminde açıklama kısmının zorunluluğu kaldırılmalıdır.
- Bir kullanıcıyı etiketlediğimiz zaman tıklanabilir olmalıdır fakat burada böyle değil. XenForo bunu destekliyor. Önizleme: @Creative
- Kullanıcı profillerinin altlarında ne kadar mesajları olduğu gösterilebilir.

Ve şunu da belirteyim ki ben yakın zamanda kendime ait bir forum açacağım. Ve bu maddeler hep aldığım tavsiyeler üzerine hazırlandı. Tabi bu maddelerdeki tavsiyeler uyulursa bu sitenin bağımlısı olacağım gibime geliyor.
(Bu forum sitesi SDN üzerinden paylaşılmayacaktır. Moderatörlerin veya yöneticilerin onayı olmadıkça iletişim adresi veya bağlantı istemeyin.)
Bu konuda ne düşünüyorsunuz? Aynı zamanda yetkililer dışında diğer kullanıcılar da fikirlerini paylaşabilirler.