Forum Geri mi Atıyor!?

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
ya forum da ara ara msjlarım siliniyor. hangi konuya ne yazdığımı çok iyi biliyorum ama tekrar o konuya girdiğimde msjım yok.. 500 küsür msj sayım vardı (küsürünü hatırlıyorum yani) :^)

500'ünde küsüründe değilimde msj'larım ve içeriği güme gidiyo >X< >X<

bi bana mı oluyo yoksa size de oluyor mu??

RuNaL

Dekan
Reaksiyon puanı
71
bazen bnede hissettim öyle bişeyler :L

87burc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ewt arkadsım banada oluyor hatta demın oldu msj attım msj göruntulenmıyor

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,168
Forum geliştiricilerimiz olaya el atacaktır. Bana olmadı sanırım böyle bir şey.

Arbalot

Asistan
Reaksiyon puanı
13
peki arkadaşlar siz mesaj yazdıktatn ve gönder butonuna bastıktan sonra kırmızı bir uyarı geliyor mu karşınıza bir ona dikkat edin...

veya mesajlarınız gönderdikten 1 kaç gün sonra mı yok oluyor?

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Ben böyle bir durumla karşılaşmadım. Ama yeri gelmişken, bana da olan birşeyi söyliyim. Tam mesajımı tamamlıyorum göndericem bu konuya Cevap yazma yetkiniz yok gibi bir hata veriyor bendede. Bilmiyorum belkide yanlış birşeyler yapıyorum.

emubaltaci

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
129
banada oldu ben mod. ların işi diyordm.. demekki başka birinin parmaggı var bu işte... :#

chimera

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
577
emubaltaci dedi ki:
banada oldu ben mod. ların işi diyordm.. demekki başka birinin parmaggı var bu işte... :#

Herhangi bir üyenin mesajı silineceği zaman o üyeye özel mesajla, mesajının silindiği veya silineceği bildiriliyor.

patrick

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
19
evet, benden sonra yorumların olduğunu görüyorum, yada yormumun eklenip eklenmediğine bakıyorum.. bi iki gün sonra yok msj'ım.. zaten geçenlerde bu yüzden down ve troya ve chimera'ya ulaşmıştım (bu bi tanesi)... ne sistemde silindiği görünüyor ne de ben siliyorum.. anlamadım valla :^)

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
Böyle durumlarda hemen online olan bir yetkiliden rica edin çöp kutusuna baksın. Çünkü forum sistemimizde bir konu silinince önce geri dönüşüm kutusuna atılır yanlışlıkla silinmiş olma ihtimaline karşı. Ayrıca hangi konuyu kimin sildiğinin kaydını da tutuyoruz sistemimizde.

Örneğin bakıyorum şimdi en son Troy bir konuyu silmiş. Bu konuda en yetkili kişi zaten Troy'dur ama onu çok rahatsız etmeyin ağzından 3 metre menzille ateş püskürtebiliyor. Onun için global moderatörlerden yardım isteyebilirsiniz, o da olmadı editörlere sığınabilirsiniz. Onlar da höyt ulen derlerse mecburen bana veya Arbalot'a soracaksınız. Biz de o anda petrol ofisinin oyunununda yarıştığımız için kusura bakmayın kodlamayla çok yoğunuz demek zorunda kalacağız.

Çok mu dramatize ettim?

Arbalot

Asistan
Reaksiyon puanı
13
ben bıraktım artık o oyunu :)
seni geçtitm ya bu bana yeter

Turab Garip

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
178
O yüzden yarışıyoruz dedik ya kardeşim. Birazdan da ben seni geçince göreceğiz bakalım. Ayrıca 30 santim yakınımda oturduğunu tekrar hatırlatmama gerek var mı? Grrrrr