Bende de yok galiba site ile ilgiliForumdan son başlıklar bende görünmüyor.Bu kötü olmuş.Yada bendemi sorun var?
Şu kopmalar ne zaman son bulacak?
Arada 504 hatası veriyor.Alıntı yaptığımda veyahutta birşey yazdığımda sayfa gidiyor.Geri alıp tekrar yazıyorum.Dün akşamda sayfaya hiçbirşey gelmiyordu.KAç kere yenile yapsamda.Tarayıcı kapatıp açınca düzeliyordu.
Gayet güzel olmuş, eline sağlık @keyloger. Bir de şu magazin bölümündeki ismi lazım değil konunun kaldırılması hakkında bir gelişme var mı
Ben karşılaşmadım, ama öyle bir sorun varsada bizden kaynaklıysa tarayıcı açıp kapayınca düzelmez...
O konu hakkında bilgim yok ancak konusuda bu başlık değil.
SDN'ye yakışmıyor bence O tür içerik isteyen için milyonlarca site var nette, bizim günahımız ne?Heee. Niye ya güzel o kalsın. Çoluk çocuk eğleniyordu.
Konusu olmadığını biliyorum, lakin şikayet edilmesine karşın olumlu ya da olumsuz bir açıklama gelmedi. En azından içeride konuşulup konuşulmadığını, sallanıp sallanmadığımızı merak ediyorum. Bilgin olmasa da en azından bir dürtebilirsin kim ilgileniyorsa bu konularla
SDN'ye yakışmıyor bence O tür içerik isteyen için milyonlarca site var nette, bizim günahımız ne?
Siyaset için anket açıp, siz istemediniz biz de kaldırıyoruz diyen SDN'nin bu konudaki tavrının geçerli bir açıklaması vardır umarım. O konu +16 falan da değil direk xxx kıvamında. Nasıl böyle bir şey kaldırılmayacak diye geçiştirilebilir aklım almıyor açıkçası.Bildiğim kadarıyla kaldırılmayacak.