Fernando_
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 44
Oyunu oynuyorum tam uçaktan atlayacakken 60 fpsdan 3 veya 4 e düşüyor sürekli oyun içinde de. %60 CPU %87 bellek %2 disk %86 GPU
Hangi antivirüsü önerirsiniz?İnternet bağlantını kontrol et. Bazı oyunlarda ping drop yiyebiliyorsun.Donanımsal herhangi bir sıkıntı yoksa veya bağlantı düzgünse antivirüs programını çalıştır, anlaşılan trojanlar seni ziyaret etmiş.
Sistem özelliklerinizi yazarsanız yardımcı olurum.Hangi antivirüsü önerirsiniz?
i3 3210Sistem özelliklerinizi yazarsanız yardımcı olurum.
RAM miktarı az ve SSD olmadığı için bu droplar normal.i3 3210
6 GB Ram
HD 8510
Bilgisayarı yormayan derinden temizleyen ücretsiz bir program istiyorum.
Oyunu 60 FPS ama droplarla oynuyorum kullanımlarda az.
SSD alsam düzelir mi çünkü ram'in azını kullanıyorRAM miktarı az ve SSD olmadığı için bu droplar normal.
Ssd alsanız sorun çözülür ancak harddisk gitmiş olabilir.SSD alsam düzelir mi çünkü ram'in azını kullanıyor
Harddisk kullanımı yüzde 2 oluyor ve sağlığı yüzde 83Ssd alsanız sorun çözülür ancak harddisk gitmiş olabilir.
Harddisk rahmetli olmuş en kısa sürede değiştirin.Harddisk kullanımı yüzde 2 oluyor ve sağlığı yüzde 83
Nasıl rahmetli olmuş banada anlatırmısın?Harddisk rahmetli olmuş en kısa sürede değiştirin.
Bence yüzde 83 o kadar da kötü değil 60 olsa anlarım.Nasıl rahmetli olmuş banada anlatırmısın?
Avira'ya tarattım bilgisayarı bir kaç virüs bulmuş şimdi oyuna gireceğim olursa yazarım.100/90 altı çok risklidir bir şekilde belki halledilir ama yine eskisi gibi olmaya başlar.
Ssd alsanız sorun çözülür ancak harddisk gitmiş olabilir.
Öncelikle sorunu anlamadan çözüm yolları önermek pekte mantıklı değil.RAM miktarı az ve SSD olmadığı için bu droplar normal.
Daha önce hiç mavi ekran hatası aldınız mı?Oyunu oynuyorum tam uçaktan atlayacakken 60 fpsdan 3 veya 4 e düşüyor sürekli oyun içinde de. %60 CPU %87 bellek %2 disk %86 GPU
Bu durum sürekli olmuyor güncellemelerden sonra oluyorsa bazen fortnite güncellemelerin de drop ve takılma problemleri çıkartabiliyor. Ardından tekrar bir yama yayınlayıp durumu düzeltiyor.Oyunu oynuyorum tam uçaktan atlayacakken 60 fpsdan 3 veya 4 e düşüyor sürekli oyun içinde de. %60 CPU %87 bellek %2 disk %86 GPU
Test ettim her şey normal gözüküyor ve hayır hiç almadim o hatayı tahminimce ekran kartı yetersizÖncelikle sorunu anlamadan çözüm yolları önermek pekte mantıklı değil.
RAM miktarı neden az gözüküyor?
HDD verimliliği ne durumda? gibi sorulara cevap aldıktan sonra duruma göre hareket edilmeli.
Daha önce hiç mavi ekran hatası aldınız mı?
HDD'nizi taramaya sokun ve bad sector durumunu da kontrol edin.
Ramlerinizi test edin.
Eğer paylaşmış olduğunuz değerler oyun içi değerlerinizse oldukça anormal.
Anladım. Teşekkür ederimBu durum sürekli olmuyor güncellemelerden sonra oluyorsa bazen fortnite güncellemelerin de drop ve takılma problemleri çıkartabiliyor. Ardından tekrar bir yama yayınlayıp durumu düzeltiyor.