Fortnite Drop

Fernando_

Asistan
Reaksiyon puanı
44
Oyunu oynuyorum tam uçaktan atlayacakken 60 fpsdan 3 veya 4 e düşüyor sürekli oyun içinde de. %60 CPU %87 bellek %2 disk %86 GPU

hobbSSaldım

Asistan
Reaksiyon puanı
134
İnternet bağlantını kontrol et. Bazı oyunlarda ping drop yiyebiliyorsun.Donanımsal herhangi bir sıkıntı yoksa veya bağlantı düzgünse antivirüs programını çalıştır, anlaşılan trojanlar seni ziyaret etmiş.

Fernando_

Asistan
Reaksiyon puanı
44
İnternet bağlantını kontrol et. Bazı oyunlarda ping drop yiyebiliyorsun.Donanımsal herhangi bir sıkıntı yoksa veya bağlantı düzgünse antivirüs programını çalıştır, anlaşılan trojanlar seni ziyaret etmiş.
Hangi antivirüsü önerirsiniz?

Taha K.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,001
Ekran kartınız düşük kalmış , format atın , driverlarınızı sadece orjinal siteden yükleyin farklı programlar kullanmayın.

Latiroz Kaipa

Profesör
Reaksiyon puanı
631
100/90 altı çok risklidir bir şekilde belki halledilir ama yine eskisi gibi olmaya başlar.

Fernando_

Asistan
Reaksiyon puanı
44
100/90 altı çok risklidir bir şekilde belki halledilir ama yine eskisi gibi olmaya başlar.
Avira'ya tarattım bilgisayarı bir kaç virüs bulmuş şimdi oyuna gireceğim olursa yazarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Düzelmedi oyunu sildim.

Son düzenleme:

The Judge

Profesör
Reaksiyon puanı
5,180
Ssd alsanız sorun çözülür ancak harddisk gitmiş olabilir.
RAM miktarı az ve SSD olmadığı için bu droplar normal.
Öncelikle sorunu anlamadan çözüm yolları önermek pekte mantıklı değil.
RAM miktarı neden az gözüküyor?
HDD verimliliği ne durumda? gibi sorulara cevap aldıktan sonra duruma göre hareket edilmeli.

Oyunu oynuyorum tam uçaktan atlayacakken 60 fpsdan 3 veya 4 e düşüyor sürekli oyun içinde de. %60 CPU %87 bellek %2 disk %86 GPU
Daha önce hiç mavi ekran hatası aldınız mı?
HDD'nizi taramaya sokun ve bad sector durumunu da kontrol edin.
Ramlerinizi test edin.

Eğer paylaşmış olduğunuz değerler oyun içi değerlerinizse oldukça anormal.

Abdullah Alkan

Doçent
Reaksiyon puanı
417
Bu durum sürekli olmuyor güncellemelerden sonra oluyorsa bazen fortnite güncellemelerin de drop ve takılma problemleri çıkartabiliyor. Ardından tekrar bir yama yayınlayıp durumu düzeltiyor.

Fernando_

Asistan
Reaksiyon puanı
44
Öncelikle sorunu anlamadan çözüm yolları önermek pekte mantıklı değil.
RAM miktarı neden az gözüküyor?
HDD verimliliği ne durumda? gibi sorulara cevap aldıktan sonra duruma göre hareket edilmeli.

Daha önce hiç mavi ekran hatası aldınız mı?
HDD'nizi taramaya sokun ve bad sector durumunu da kontrol edin.
Ramlerinizi test edin.

Eğer paylaşmış olduğunuz değerler oyun içi değerlerinizse oldukça anormal.
Test ettim her şey normal gözüküyor ve hayır hiç almadim o hatayı tahminimce ekran kartı yetersiz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu durum sürekli olmuyor güncellemelerden sonra oluyorsa bazen fortnite güncellemelerin de drop ve takılma problemleri çıkartabiliyor. Ardından tekrar bir yama yayınlayıp durumu düzeltiyor.
Anladım. Teşekkür ederim