Fortnite ı epic gamesten indirdin değil mi? Eğer oyun açılmıyor epic launcher a geri atıyorsa oyun dosyalarını doğrula.arkadaşlar bilgisayarıma fortnite yükledim ancak starting battleye launcher dedikten sonra epic games store açılıyor ve fortnite açılmıyor . Ve kütüphane kısmına girdiğimde çalışıyor falan yazmıyor .
Fortnite ı epic gamesten indirdin değil mi? Eğer oyun açılmıyor epic launcher a geri atıyorsa oyun dosyalarını doğrula.
evet epicden indirdim ama oyuna tıklıyorum , eskiden battleeye launcher gözükürdü şimdi sadece easy anti cheat ile açılıyor ardından oyun kapanıp arka planda çalışıyor ve 10 dakika sonra kapanıyordonanımı nasıl bilgisayarı? kötüyse
oyun dosyalarını doğruladın mı?evet epicden indirdim ama oyuna tıklıyorum , eskiden battleeye launcher gözükürdü şimdi sadece easy anti cheat ile açılıyor ardından oyun kapanıp arka planda çalışıyor ve 10 dakika sonra kapanıyor
donanımı : i5-4210U
Nvidia 820M
8 GB Ram
laoptop başka özelliğe gerek yok bence![]()
doğruladım hala aynı :/oyun dosyalarını doğruladın mı?
Driver ların güncel mi? ayrıca oyun için gereken dosyaları indirdin mi?doğruladım hala aynı :/
evet güncel ve indirdimDriver ların güncel mi? ayrıca oyun için gereken dosyaları indirdin mi?
boş mesaj yazmaktan ceza yiyebilirim ama başka hayatları tehlikeye atamam.evet güncel ve indirdim
hevesim kaçtı zaten açılmıyo etmiyoboş mesaj yazmaktan ceza yiyebilirim ama başka hayatları tehlikeye atamam.
Hocam fortnite en kanser kitleye sahip oyunlardan bir tanesidir.Bence oynamayın.