Vallaa mııı
Açar.Arkadaşlar bende nvidia 520 geforce gt 1gb intel core i7 10. Nesil 6 gb ram var fortnite açar mı kararsız kaldım yardımcı olur musunuz ?
Yemin et ?Açar diye düşünüyorum.
Bakacağım ve uymaya çalışacağımKonu troll gibi geldi,ve kurallara uymuyorsunuz:Forum Kuralları
Soru sordunuz, danıştınız ve cevap verdim. Neden böyle karşılık verdiniz ?Yemin et ?
Boşver böylelerine iyilikte yaramıyor.Soru sordunuz, danıştınız ve cevap verdim. Neden böyle karşılık verdiniz ?
Belki ekran kartını sonra değiştirecektir. Yani demek istediğim parası işlemciyi değiştirmeye yetmiştir herhalde. Ama benim kafamda karıştı. ?GT 520 ve İ7 10.Nesil ?
Belki ekran kartını sonra değiştirecektir. Yani demek istediğim parası işlemciyi değiştirmeye yetmiştir herhalde. Ama benim kafamda karıştı. ?
Mesela kaç fps alırımAçar. Bende diyeyim rahat edeyim. ? Açar ama iyi FPS alamazsın bence Ekran kartından dolayı.
Yani ben ya da biz kahin değiliz. ? Onu test ederek görebilirsin oyunda.Mesela kaç fps alırım
Dua edinde denediğimde 30 fps alıyım benimde çok umudum yokYani ben ya da biz kahin değiliz. ? Onu test ederek görebilirsin oyunda.
Pc kötü olduğu için biraz şaşırdımSoru sordunuz, danıştınız ve cevap verdim. Neden böyle karşılık verdiniz ?
Bana bu bilgisayarı bana hediye ettiler ne yapmışlardır bilememBelki ekran kartını sonra değiştirecektir. Yani demek istediğim parası işlemciyi değiştirmeye yetmiştir herhalde. Ama benim kafamda karıştı. ?
i7 10. nesil açarArkadaşlar bende nvidia 520 geforce gt 1gb intel core i7 10. Nesil 6 gb ram var fortnite açar mı kararsız kaldım yardımcı olur musunuz ? Açarsa kaç fps alırım tahminen
BEYLER PARDON 520 DEĞİL 620Arkadaşlar bende nvidia 520 geforce gt 1gb intel core i7 10. Nesil 6 gb ram var fortnite açar mı kararsız kaldım yardımcı olur musunuz ? Açarsa kaç fps alırım tahminen
Ekran kartı 520 değil 620Açar. Bende diyeyim rahat edeyim. ? Açar ama iyi FPS alamazsın bence Ekran kartından dolayı.
üzüldüm senin adına bana böyle bir şey yapsalar ağlardım bu ekran kartı ne yaa ama işlemcin iyiymişDua edinde denediğimde 30 fps alıyım benimde çok umudum yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pc kötü olduğu için biraz şaşırdım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bana bu bilgisayarı bana hediye ettiler ne yapmışlardır bilemem
Napalım yetinmeye çalışıyoruz bu arada 520 değil 620 ekran kartıü
üzüldüm senin adına bana böyle bir şey yapsalar ağlardım bu ekran kartı ne yaa
benimkide çok iyi değil galiba 890 mı neNapalım yetinmeye çalışıyoruz bu arada 520 değil 620 ekran kartı
valorantı pixel pixel oynayan bne bunu beğendibenimkide çok iyi değil galiba 890 mı ne
benimki en azından şeyi açmıştı valorant kasma yoktu ama beğenmedim sildimvalorantı pixel pixel oynayan bne bunu beğendi