NotBeACoward
Asistan
Çizgi film dünyası gibi öyle abartılacak grafikleri yok. PUBG nin Ultra ayarlarınada bakmanız lazım.
Çizgi film dünyası gibi öyle abartılacak grafikleri yok. PUBG nin Ultra ayarlarınada bakmanız lazım.
Arkadaşlar fortnite fanboyu Pubg gerçekçiliğini atınca cevap veremeyip emoji atıyorlar heheÇizgi film dünyası gibi öyle abartılacak grafikleri yok. PUBG nin Ultra ayarlarınada bakmanız lazım.
Cidden o iki apayrı grafikli oyunun grafiklerini mi tartışıyorsunuz? İkisinin amacı aynı oynanışı ve grafikleri tamamen farklı. Fortnite kendi alanında çok iyi PUBG'yi çok bilmiyorum ama kendi alanında iyilerden. İkisi ayrı alanlarda tartışılacak konular. Anlayamıyorum neden millete yok cevap veremedi yok emoji attı demenizi. :/Arkadaşlar fortnite fanboyu Pubg gerçekçiliğini atınca cevap veremeyip emoji atıyorlar hehe
Arkadaşlar fortnite fanboyu Pubg gerçekçiliğini atınca cevap veremeyip emoji atıyorlar hehe
fanboy olan kimArkadaşlar fortnite fanboyu Pubg gerçekçiliğini atınca cevap veremeyip emoji atıyorlar hehe
Daha gerçekçi kartonlarYükleniyor...
www.google.com
Hiç bir şey anlamak istemeyen sadece pubg oynamış.Hayatında Fortnite oynamamış kişiDaha gerçekçi kartonlar
95 saat PUBG , 130 küsür (mobil dahil) fortnite saatim olması dışında bir sorun yokHiç bir şey anlamak istemeyen sadece pubg oynamış.Hayatında Fortnite oynamamış kişi