Formatta Windows 10 Simgesinde Takılı Kalıyor

Kullancasd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar Benim Laptop Windows 10 Bugün açarken windows simgesi yukleniyor daha sonra gri bi ekran gidip geliyor ve boyle kaliyor bende f8 tusuyla sifirlamak istedim sifirladim ama sonra pc bakmaya gelirken format sirasinda bir hata ile karsilasti mesaji aldim (2 kez) sonra format atayim dedim flasha win 10 yazdiridim sorunsuz ama ondada windows ekrani kaliyor bu sorunun cozumu nedir lutfen yardim edin

+ Flasha daha once yazdirdigim bir sistemi rahat bi sekilde aciyorum kullaniyorum bunu bilerek cevap vermeniz uygun olur benim icin

+Bu aralar kardesim laptop fisini cekip duruyodu pc de kokten kapaniyidu pil yok cunku bunuda bilin :D tsk

Kullancasd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yani isin ozu windows acilmiyor diger flashlik sistemler aciliyor ama format atamiyorum :(

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Yüksek ihtimalle harddiskin arızalanmış. Sen yinede başka bir iso kalıbıyla dene, başka bir harddisk takıp ona kurulum yap öyle dene. Tam nerede takılı kaldığının fotoğrafını atar mısın ?

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Hardisk'te sorun olabilir veya sistem dosyaları bozulmuştur. Format atmayı dene işe yaramaz ise hdd değişim şart.

Kullancasd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
biosa girdiğimde hardiski okuyor toshiba320 gb diye hala arızaldı olabilirmi ?

Kullancasd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bu arada flash bellekteki sistemden griş yaptığımda da yerel disk c ve d yi okuyor gösteriyor hardiskten olduğunu sanmıyorum sizce

Kullancasd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Yüksek ihtimalle harddiskin arızalanmış. Sen yinede başka bir iso kalıbıyla dene, başka bir harddisk takıp ona kurulum yap öyle dene. Tam nerede takılı kaldığının fotoğrafını atar mısın ?

fotoğraf yok ama şöyle açılış ekranı gittikten sonra bidiğimiz windows 10 penceresi simgesi geliyor ve öyle kalıyor + tuşlara bastığımda dit dit diye ses geliyor

Kullancasd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
sorunu çözdüm hdd üzerinden yükleme yaptım oldu başta hata verdi ama yerel dsk d ye yükleyince oldu bende anlamadım tam olarak nasıl olduğunu ama uğraştırdı.