Formatta silinen dosyalari geri getirme sorunu

samedkara77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar format attım fakat bı aksılık oldu mavı ekran aldım pc acılmadı ustune falan meğersem sorun disklerdeymiş format atarken yerel dısc c'yi biçimlendirince oldu. format attım falan halıyle 2kere atınca bıde dosyaları sılınce windows.old olmadı bende programla gerı getırmeyı denedım ama easy recovery - get data back - recuva vesaire hiç biri işe yaramıyor taratıyorum hatta tam dızın Yerel dısc C kullanıcılar ..... müzik kitaplığı diye klasor bıle gösterıyorum yok. benım o muzıklerı bı sekılde kurtarmam lazım ama nasıl ? hadı 2 kere format attım yada biçimlendirdim gitmistir dicem de R-Studio programıyla aratınca buldu bıseyler yanlız saatlerce aradı ve parça parça buldu 10larca klasor var her bir klasor yaklasık 5-10 dakıkada acılıyor teker teker bakmam ımkansız rastgele eskı resımlerımı falan buldum yerlı yerınde gercı oda lısans falan ıstedıde crack falan yarın hallolurda 10larca klasorde aramak saatlerımı alır yardım edebılıcek varmı?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bilgisi olan varmı beyler yatmadan önce bi yardım edıcek ?

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
bence zor geri getirmen bende denemiştim ama mod arkadaşlara bir sor istersen

samedkara77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Pandora Recovery ile isim ile search yaptım buldum recovery yaptım 1-2 tane ama hıc bır şarkı açılmadı. ilgilendiğin için teşekkürler bide sabah bakarım

samedkara77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar yardımınıza ihtiyacım var bütün programları denedm benım kayıp dosyalarımı bulan tek progra R-studio v6.3 fakat o recovery için lisans istiyor ınternette buldugum tek crack çalısmıyor pach dıyorum dosyayı bulamadık dıyor ben elle gösterıyorum patc done! dıyor ama yıne olmuyor. bana bu programın serıalını bulabılecek varmı ? Heryerde aradım ama yok

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar flood yapma dıyeceksınız fakat bu dosyaları geri getirmem gerek yardım edıcek yokmu

wet_willy

Asistan
Reaksiyon puanı
15
-----

- arkadaş işine yaradı mı ? ona göre silicem.

samedkara77

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim yorumunu görmedim tekrar paylaşırmısın lütfen ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben yanlışlıkla samnsung hariçi hard diskin içinden samnsung software diye bir dosyayı sildim boştu içi bende sildim sonra samsung driver manager programını kurdum daha önce de kurmuş ve yaklaşık 100 gb alanı secret zone altında ayırmış ve şifre koymuştum samsung driver manager programı ile sonra tekrar kurduğumda şifre koyduğum gölgeyi görmedi program kaldırdım tekrar kurdum görmedi bende bilgisayarda virüs bulaştı diye bilgisayarı recovery yaptım kurdum yine görmedim sonradan biraz mantık kurunca yanlışlıkla sildiğim samsung soft ware dosyasının içinde programın bir uzantı gölge dosyası varmış onu sildiğim için program secretzone bölgeyi görmüyormuş ya ben şim di o sildiğim dosyayı nasıl kurtara bilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
win 8 de Recovery den sonra dosyalarımı geri nasıl getirebilirim. D bölümüne samsung recovery dosyası eklenmiş. dosya iso halinde. bu geri getirmeme yararmı

The Virus

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Horta bak. :)
Bir yıllık bu konuya mesaj atacağına üye olup konu açıversen ne olur sanki?

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Get Data Back 3.03 versiyonu geri getirir üzerinden 0 geçtiysen. 1 ve ya daha fazla geçiş söz konusuysa biraz zor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende de ayni sorun var gunlerdir Çözemedin hocam siz yaptıysanız Banada soylermisiniz konunun eski olduğunu biliyorum