Yardım Formatta c ve d ye ayırma

Enes Nazmi Gün

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Herkese iyi günler 2tb lik bir hddim vardı ve çok yavaşlamıştı bende yeni bir ssd aldım ve windowsu ,uygulamaları buna kurmayı oyunları iste hdd ye kurmayı düşündüm ama format ekranında ne yaptıysam da ikisini aynı anda gözüktüremedim. Windows ya ssd ye kuruluyor yada hddye yardımınıza ihtiyacım var

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
hdd de zaten mevcut işletim sistemi olduğundan 2 si birden aynı anda olmaz önce ssd ye windows kur sistem açıldıktan sonrada hdd yi bağla içindeki gerekli olanları ssd ye kopyala (sistem açık iken) daha sonra hddyi disk biçimlendirme kısmında yeniden oluştur yada disk klonlama yaparak mevcut hdd yi ssd ye klonla (hdd nin doluluğuna bağlı olarak )işlem uzayabilir bunu yaparken ilk söylediğim işlemden önce olmalı

Enes Nazmi Gün

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
hdd de zaten mevcut işletim sistemi olduğundan 2 si birden aynı anda olmaz önce ssd ye windows kur sistem açıldıktan sonrada hdd yi bağla içindeki gerekli olanları ssd ye kopyala (sistem açık iken) daha sonra hddyi disk biçimlendirme kısmında yeniden oluştur yada disk klonlama yaparak mevcut hdd yi ssd ye klonla (hdd nin doluluğuna bağlı olarak )işlem uzayabilir bunu yaparken ilk söylediğim işlemden önce olmalı
Hocam dediğinizi yaptım hdd yi yakınca bilgisayarda gözükmüyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamdır hocam hallettim teşekkkür ediyorum

Son düzenleme: