İsimsizKullanıcı1870
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 29
Dosyaları, verileri ve ayarları temizleyen sıfırlama, formatlama ile eşdeğer mi?
Peki hocam oda virüsleri temizlermi? Telefona hard reset atıcak vaktim yoktu bende mecburen “Tüm içerikleri ve ayarları sil” seçeneği ile sıfırladım.Hayır, birisi sadece kişisel dosyaları saklama amacıyla yapılan sıfırlama işlemi diğeri ise tamamen format işlemi. Yani söylediği gibi fabrika ayarlarına sıfırlıyor. Son seçeneği şöyle düşünün, makineyi ilk aldığınız güne döndürüyor.
Evet, zararlı yazılımlar dahil her şeyi temizlemesi gerekir.Peki hocam oda virüsleri temizlermi? Telefona hard reset atıcak vaktim yoktu bende mecburen “Tüm içerikleri ve ayarları sil” seçeneği ile sıfırladım.
Peki hocam bu bütün virüsler için geçerlimi. Duyduğuma göre formatla gitmeyen virüsler varmış. Aynısı sıfırlamada geçerlimi?Evet, zararlı yazılımlar dahil her şeyi temizlemesi gerekir.
Böyle virüsler olabilir. Eğer bu tarz virüsler varsa Stock ROM'u baştan kurmanız lazım.Peki hocam bu bütün virüsler için geçerlimi. Duyduğuma göre formatla gitmeyen virüsler varmış. Aynısı sıfırlamada geçerlimi?
Peki bunlar indirmeden linke tıklayarakta bulaşabilirmi bu virüsler? Şimdi 3 tane arka arkaya sıfırlama yaptım tekrardan.Böyle virüsler olabilir. Eğer bu tarz virüsler varsa Stock ROM'u baştan kurmanız lazım.