Format tuş hatası

Erhan Aslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim pc virüs bulaştı virüs progamlarıyla temizleyemdim format atmaya karar verdim cd taktım pc yeniden başlatımm ön yükleme için bir tuşa basın ekranı geldi ama bütün tuşlara basmama ragmen formata başlatamadım bir kaç kez denedim ama yine olmadı sürekli pc yeniden başlıyor lütfen yardım edin

32.sefo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
bios'da; first boot device: "cd-rom", second boot device: "hdd" olarak ayarla f10 a bas kaydet, tekrar dene sorun hallolacaktır ama yine de olmazsa cd bozuk olabilir, başka cd kullan belki de cd sürücü bozuktur, başka sürücü kullan ;)

Creed_06

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Klsvyen USB ise bu olayı yapabilir başıma defalarca gelmiştir klavyenin usb portunu değiştir bilgisayar açıkken ve tekrar başlat düzelecektir

ErdoganTemur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu aslında bilinen bir problemdir. USB bir multimedia klavye kullanıyorsanız problemler yaşanabiliyor yada Fonksiyon tuşları çalışmıyor. Bu nedenle kurulumu PS/2 klavye ile yapman gerekecek.

Kolay gelsin.

yuureii

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Evet USB klavyeyle bin kere de denesen formata başlayamazsın.

32.sefo

Doçent
Reaksiyon puanı
2
yha tamam gelmeyin üstüme bu kadar :( off yha %( %( %( bütün ihtimalleri yazmadım die ne kızıyosunuzz unuttum işte puff +( %( %(

Erhan Aslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yardımlarınız için teşekkürler sorunum çözüldü

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Erhan Aslan sorunu çözülürken SDN yeni görevlere doğru yelken açıyor birdahaki serüvende görüşmek dileğiyle SDN ile kalın :)

iol99

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Erhan Aslan dedi ki:
Yardımlarınız için teşekkürler sorunum çözüldü

Nasıl çözdün onu da söylesen, aynı problemlerle karşılaşanlara yardımcı olmuş olursun :)

JuLiuSiuS

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Kasa arkasına ulaşman zorsa PS/2 dönüştürü kullan hem mouse hemde klavyen için ;)