crazymafya
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar bende XP Professional SP 2 kurulu.Elimde Home Edition SP2 CD'si var.Bunu nasıl kurabilirim acaba?
Pardon ben yükseği demişim küçüğü olacaktı.Normal boottan nasıl format atıyosna öyle atacaksın değişen bişey yokki..crazymafya dedi ki:Arkadaşım,sen de biliyorsun ki,Professional Home Edition'dan daha yüksektir.
http://shiftdelete.net/site/content/view/1861/65/crazymafya dedi ki:Ya da şöyle diyeyim.Format nasıl atılır?
gokhans19 dedi ki:Pardon ben yükseği demişim küçüğü olacaktı.Normal boottan nasıl format atıyosna öyle atacaksın değişen bişey yokki..crazymafya dedi ki:Arkadaşım,sen de biliyorsun ki,Professional Home Edition'dan daha yüksektir.
Buna hiç gerek yokki xp home cdsini takıp açılışta bi tuşa bas ekranında bi ruşa basıp xp home yükleyecek xp profla uğraşmasına gerek yok..tonce dedi ki:gokhans19 dedi ki:Pardon ben yükseği demişim küçüğü olacaktı.Normal boottan nasıl format atıyosna öyle atacaksın değişen bişey yokki..crazymafya dedi ki:Arkadaşım,sen de biliyorsun ki,Professional Home Edition'dan daha yüksektir.
Dediğin gibi olmuyor kardeşim. Bunun yerine bir başlangıç disketiyle C:'yi formatlayıp ondan sonra Home kurabilirsin. İstersen daha detaylıda anlata bilirim ama ikinci bir yöntem daha var.
Anlatayın XP Pro cd'sini takıp sitemini yeniden başlat daha sonra Windows yüklemesine geçtiğinde XP Pro kurulu olan C:'yi seç ve biçimlendirmeye başla ancak çabuk olanı seçme daha sonra biçimlendirme bitip kuruluma tam geçtiğinde bilgisayarının "reset" dümesine basıp baştan başlat bu arada hemen XP Home cd sini tak sonra kuruluma aynı boot şeklinde başlayabileceğini göreceksin. Daha sonrası bildiğimiz format işlemi işte.
Kolay gelsin.
Olmuyormuş okusanatalhaertunc dedi ki:C yi biçimlendir ondan sonra kur
forum kurallarını okucrazymafya dedi ki:hay anasını 45 mesaj olmuş .hepsini de sorunlarımı yazarak harcadım.