Format sorunu (acil)

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar bir arakadaşın bilgisayarına format atıcaktım HDD yi balka bilgisayara takıp format attım şimdi sistem cd sini takın ınser preess enter gibi bişeyler yazıyo ben napıcam (format atmadanda önce böyleydi )

bi yardım ederseniz çok iyi olur lütfen ACİL

o_asy

Doçent
Reaksiyon puanı
0
İşletim CD'si ile boot edip kurulumu tamamla.

pisho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Harddiski başka PC ye taktığın için Driverler vs. her türlü kurulması lazım olan şeylerde o arkadaşın anakartına, ağına, işlemcisine, ekran kartına göre kurulduğu için bu hatayı almışsınızdır... CD-Rom u söküp kendi kasasında format attın illaki sorun çıkarmaya devam ederse.

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
pc servise veriyoruz o kadar ugraştım bulamadım servistaen çıkınca haber veririm ney miş sorun

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
evet bugün servisten çıktı arkadaşlar sorun c bölümü ölmüş o yüzden sistem diskini takın diyomuş
yorumlarınız için saolun

Yasko

Asistan
Reaksiyon puanı
0
PC MERAKLISI dedi ki:
evet bugün servisten çıktı arkadaşlar sorun c bölümü ölmüş o yüzden sistem diskini takın diyomuş
yorumlarınız için saolun

format atmadınmı..C bölümü ölsun formatta yenılendi :D..bence onlarda bilniyor sorunu..

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
Yasko dedi ki:
PC MERAKLISI dedi ki:
yorumlarınız için saolun

format atmadınmı..C bölümü ölsun formatta yenılendi :D..bence onlarda bilniyor sorunu..

Yok daha neler :D AMA INULATLES SYTEM DİSC PLEASE YAZIYODU ORDAN ANLADIM