• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Format sornu

bygothic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben internetten windows xp sp3 indirdim.
Bunu bilgisayara kuracam yani boş bir cd ye yazacam bilgisayarı yeniden başlattıntan sonra bir tuşa basın dediğinde o mavi ekran çıkacak ondan sonra sürücü biçimlendirip xp kuracam bunu nasıl yapabilirim arkadaşlar yok şuraya girin falan nlite falan baktım yapamadım bilen varsa o söylesin

barikat_diss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayar Açılırken Sürekli DELETE Tuşuna Bas. Karşına BIOS Gelecek. Her BIOS Farklı Olduğu için Fazla Detay Veremem :D ama Örnek BIOS ile Açıklayabilirim

bios02.jpg

Böyle Bir BIOSta "Advanced BIOS Features" Kısmına Girerek Firs Deviceyi CD-DVDROM Yapman ve F10 ile Kaydedip Çıkman Gerek :D

bygothic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim sen benim dediğimi anlayamadın

ben şimdi internetten windows kurulum dosyalarını indirdim bozuk olan bilgisayarıma yükleyecem bu işlemi nasıl yapıcam ya anlayan yokmu

barikat_diss

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarım Bozuk Desene :)

Bence Komşunun Bilgisayarında CD Yazdır Sonra Yukarıdaki gibi BIOS Ayarlarını Yap :D
yada LiveCD İndir (Bir CD Daha Gerekli :)) ve LiveCD Başlatarak Nero'yu Falan Kullanarak Yazdır
CD Almak İstemiyorsan USB'ye Yazdırıp Format At (Bunun için BIOS'un USBden Başlatma Desteği Olmalıdır)