Format sonrası Windows sürücüleri yükler mi?

willkommen

Asistan
Reaksiyon puanı
156
Bende ekran kartı hariç hepsini yükledi.

bud

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1,710
Windows 10 bu konuda başarılı ama 8.1 ve 7 de kendisi tam olarak kurmuyor Windows 10da daha fazla güncel sürücü yükleniyor benim gözlemim bu yönde. Ayrıca ekran kartı sürücüsünü mutlaka kendin yüklemen gerekir. Windows yüklerse eski sürüm yüklüyor.

• Beğen
Reactions: _X_

AlperShal

Profesör
Reaksiyon puanı
2,547
Çoğu sürücü yüklenir. Ayrıca cihaz yöneticisinden "Sürüleri denetle" demeniz bazı durumlarda daha yeni sürücüler sağlayabiliyor. Ekran kartı dışında neredeyse her donanımın sürücüsü Windows tarafından size ulaştırılıyor. (Aracılık ediliyor) Sonradan taktığınız USB Wi-Fi adaptörlerin bile sürücüsü bulunabiliyor yani. O yüzden Ekran Kartı sürücüsünü kendiniz kurup özel olarak bir şey istemiyorsanoz kalanını Windows'a bırakın. (Her güncelleme sebebiyle yapılan yeniden başlatmadan sonra tekrar güncellemeleri denetleyiniz.)

"Benim dediklerim Win10 için geçerlidir."

_X_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,545
Windows 10 bu konuda başarılı ama 8.1 ve 7 de kendisi tam olarak kurmuyor Windows 10da daha fazla güncel sürücü yükleniyor benim gözlemim bu yönde. Ayrıca ekran kartı sürücüsünü mutlaka kendin yüklemen gerekir. Windows yüklerse eski sürüm yüklüyor.
+1