Format sonrası Windows 7 kasıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vona
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vona

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarımı XP'den Windows 7'ye geçirdim. Ancak bilgisayar bir işlem yaparken kasıyor. Örneğin Chrome ile internette gezinemiyorum. IE kullanırken kasmıyor ancak youtube da video izlerken falan yine kasıyor. Aynı şekilde bilgisayarda film izlenmiyor.
Sistemim şu şekilde: Windows 7 32-bit, Anakart ASUS P5VD2-MX, Inter Core 2 Duo 2,40Ghz , 4GB RAM, ATI Radeon HD6570. Son olarak Kingston SSDnow 300 taktım ve :C'yi buna klonladım ancak kasmalar hala devam ediyor. Sizce sorun ne olabilir yapabileceğim bir şey var mı? Anakartın sitesinde Windows 7 için driver yok, sorun anakart olabilir mi?

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=380742]vona[/MENTION]

Yapacagin ilk sey aygit yöneticisine girip herhangi bir sorunun olup olmadigini ögrenmek. WIN 7 icin driver yok demissin o yüzden.. Onun haricinde MUTLAKA chipset sürücünü yüklemeni öneriyorum. Sürücülerin sorunsuz calistigindan emin ol. Klonlama yapmadan önce sorunsuz calisiyor muydu?

Ayrica: Takmis oldugun 4GB RAM'in tümünü kullanabilmen icin 64 BIT isletim sistemi sart.

vona

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dediklerinizi deneyeceğim, teşekkür ederim. Evet klonlamadan öncede kasıyordu belki düzelir diye ssd disk taktım ama hala devam ediyor kasma.

RisKatOr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Yeni kurduysan ve kurdugun surum eski ise guncellemeleri kuruyordur arka planda.
Antivirus varsa da kasiyor olabilir.
HDD kablolari yerine tam oturmamis olabilir.
Crack kullaniyorsan Win icin, farkli crack dene ;)
Ilk aklima gelenler bunlar ... cunku bugun ben de ayni sorunla ugrastim...

bölge34

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Bilgisayarımı XP'den Windows 7'ye geçirdim. Ancak bilgisayar bir işlem yaparken kasıyor. Örneğin Chrome ile internette gezinemiyorum. IE kullanırken kasmıyor ancak youtube da video izlerken falan yine kasıyor. Aynı şekilde bilgisayarda film izlenmiyor.
Sistemim şu şekilde: Windows 7 32-bit, Anakart ASUS P5VD2-MX, Inter Core 2 Duo 2,40Ghz , 4GB RAM, ATI Radeon HD6570. Son olarak Kingston SSDnow 300 taktım ve :C'yi buna klonladım ancak kasmalar hala devam ediyor. Sizce sorun ne olabilir yapabileceğim bir şey var mı? Anakartın sitesinde Windows 7 için driver yok, sorun anakart olabilir mi?

Anakartın xp için olan driver'ını indir ve uyumluluk modundan xp'yi seçerek kur. Hatta Windows 7 için olmayan tüm driver'ları bu şekilde kur.