Yardım Format sonrası oyunlar açılmıyor

Marko Despair

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Merhaba 2 gün önce bilgisayarıma format attım format sonrası gerekli uygulamaları indirdim gerek Visual gerek DX frameworks vs ekran kartını da güncelledim ama LoL'de şampiyon seçimi bitip oyuna geçme aşamasında yeniden bağlan ekranı geliyor açılmayan tek oyun LoL'de değil Steam'deki oyunlarımda açılmıyor tepkisiz kalıyor. Yardımcı olabilir misiniz?

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,337
Windows hatası olma ihtimali var. İşletim sistemlerin nedir? Eski ve yeni

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935
Formatı yeniden atmayı tavsiye ederim. Uğraşamam diyorsanız pek tavsiye edilmese de driver booster programı ile eksik sürücüleri kontrol edin

Marko Despair

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Formatı yeniden atmayı tavsiye ederim. Uğraşamam diyorsanız pek tavsiye edilmese de driver booster programı ile eksik sürücüleri kontrol edin
Dün tekrar format attım ama sonuç hala aynı driver boosterle eksikleri kurunca mavi ekran veriyor ilginç :D

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,262

Marko Despair

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Mavi ekran hata kodu nedir ?
drive pack solutionlada kurdum herşeyi yine mavi ekran veriyor herhangi bir uygulamaya girmeye çalısınca
Mesaj otomatik birleştirildi:

drive pack solutionlada kurdum herşeyi yine mavi ekran veriyor herhangi bir uygulamaya girmeye çalısınca
Mavi ekran hata kodu nedir ?
hata kodu yok cihazınız bir sorunla karşılaştı yeniden başlatılması gerekiyor şu anda bazı hata bilgileri toplanıyor yazıyor yeniden başlatıyor

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,935
Çok enteresan. Acaba ekran kartı ile ilgili donanımsal bir problem mi diye aklıma geldi. Daha önce ekran kartı yanmalarına denk gelmiştim. Yine de sürücü ile alakalı olsaydı bu zamana kadar hallolurdu siz yine format atıp bilgisayarın sitesinde yer alan sürücüleri yükleyin sorun devam ediyorsa bir bilgisayarcıya göstermenizde fayda var

Yahya Furkan

contravolta
Süper Moderatör
İçerik Ekibi
Reaksiyon puanı
4,589
Tekrar format atın hocam.