Format sonrası oyunlar açılmıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
directx 11 den kaynaklanıyor bende nfs world için directx 11 kurmuştum ama açmadı kurduğumada pişman oldum directx 11 i nasıl silerim dersen silinmiyor sadece formatla düzelir format cd ni değiştir içinde directx 9 olanı bul onu kur artık istediğin oyunu oynayabilirsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende format attım sonrasında wolfteam online oyunu yüklüyorum ama açılmıyor bir çözüm üretin arkadaşlar hata veriyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Pc ye format attım Atmadan önce Oyunlar açılıyodu attıktan sonra oyunlar ve bazı programlar açılmıyo değişik hatalar veriyo 32 bit beni pc 32 bitlik format attm çözümü nedir ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar 4gb ram, intel pentium cpu b940 2.00 ghz işlemci 64 bit işletim sistemi bu özelliklerde bi laptopum var format atmadan önce minecraft adlı oynadığım oyun açılıyordu fakat şimdi açılmlyor ne yapabilirim
crash reports diye bisekme açılıyor yardım edin:(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
karşde bendee onlıne oyunlar oynuyprum mesela metin2 türkkk log hatası veriyo her onlıne oyunlarında windown8 format atırıdm yine bi bok yokkk delirecemmmm oyananmıyo yardım yaw bilen söylesinnn

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben bilgisayara format attım.format atmadan önce bilgisayarımda yüklü olan counter strike G.O oyununu oynayabilirken sımdi oyunu yukledıgım halde ''oyun zaten başlatılıyor '' diyor.yardım eder misiniz lutfen ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bilgisayarım wimdows 7 profosyonel 64.bit 3d oyunlar ve en sevdiğim oyun minecraft açılmıyor 3d oyunlarda unıty web playeri indirdim ama dx9 level diye bişe çıkıyor lütfen yardım edin acillllllllllll oyunsuz kaldım.Bilgisayarı kırasım geliyor.:hammer:.