Format sonrası net yok

ahmetreis1510

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Beyler pc ye format attım ama driverler yuklenmemis ve suan net yok ne yapmam lazım bu arada pc den fazla anlamam bana adam gibi yardım etmek varmı patrondan gmail almam lazım.

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629
Merhaba;
Anakartın sitesinden Wireless ve Ethernet driverlarını indirmen gerekiyor. Anakartını söylersen gerekli driverları paylaşabilirim.

ahmetreis1510

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba;
Anakartın sitesinden Wireless ve Ethernet driverlarını indirmen gerekiyor. Anakartını söylersen gerekli driverları paylaşabilirim.

nerden bakıldığını bilmiyorum yanımdaki çocuk abi 8 yapalım dedi suan onu bekliyoruz

karatoprakfurkan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Beyler pc ye format attım ama driverler yuklenmemis ve suan net yok ne yapmam lazım bu arada pc den fazla anlamam bana adam gibi yardım etmek varmı patrondan gmail almam lazım.

DriverPack veya DriverBooster indirmen gerek. Gidip bir bilgisayarcıdan driver dosyalarını al 10 tl ye en kolayı o olur

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061

Driver için program kullanmanı önermiyorum, sürücüleri sitelerine girerek indirmeni ve yüklemeni öneririm. Ücretsiz programlarda sorun yaşayabilirsin.