Format problemi ... x32'den x64'e

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan r0x
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

r0x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhaba, Öncelikle forumu 1-2 yıldır takip ediyorum.

Bilgisayarıma format atmam gerekiyor ama bu işlerden pek anlamadığım için beceremedim maalesef.

Problem şu, şuan bilgisayarımda win7 x32 kurulu.Bir format soyası indirdim USB ile format atmaya çalışıyorum, kurmaya çalıştığım sürüm x64 ult.

Dosyayı USB ye attım yanlız şöyle bir uyarı alıyorum:
adszw.jpg

Burada ne yapmam gerekiyor ? Dosyayı Zamunda.Net ten indirdim ordada maalesefki 32bit win7 yok.

Şimdiden Teşekkürler.

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
setup olarak yükleyemezsiniz, 32 bitten 64 bite geçiş yapacağınız için biostan dvd veya usb yi boot edip işletim sisteminizin bulunduğu diski biçimlendirmelisiniz. sonra 64 bit sürümü kurabilirsiniz.

r0x

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
setup olarak yükleyemezsiniz, 32 bitten 64 bite geçiş yapacağınız için biostan dvd veya usb yi boot edip işletim sisteminizin bulunduğu diski biçimlendirmelisiniz. sonra 64 bit sürümü kurabilirsiniz.
Deniyorum hemen, teşekkürler.

Hocam sanırım bi hata yaptım.

Şimdi ilk Boot "Removable vs." olarak seçtim yani usb'i ama yine aynı problem devam ediyor biraz detaylı anlatabileceksen çok sevinirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru

Hocam sanırım bi hata yaptım.

Şimdi ilk Boot "Removaable vs." olarak seçtim yani usb'i ama yine aynı problem devam ediyor biraz detaylı anlatabileceksen çok sevinirim.