Format attıktan sonra büyük ihtimal ile sürücüleriniz yüklenir ama siz genede işinizi sağlama alın sürücülerinizi yükleyiniz,format işlemi hakkında destek istiyorsanız yardımcı olabilirim.Selam arkadaşlar bilgisayara format atmak istiyorum işletim sistemim Windows 10 format attıktan sonra yapmam gereken bi işlem varmı Windows anakart driverleri vb.otomatik yüklermi ?
Çok iyi olur ilk defa format atıcam pc baya eski anakart intel h55 1156 driveri varmıdır internette bilgisayarın hic bir CD si falan yok şuan bende sadece ekran kartının varFormat attıktan sonra büyük ihtimal ile sürücüleriniz yüklenir ama siz genede işinizi sağlama alın sürücülerinizi yükleyiniz,format işlemi hakkında destek istiyorsanız yardımcı olabilirim.
Anakart için sürücüye ihtiyacınız yok aslında,elinizde bir USB bellek bulunuyor mu?Çok iyi olur ilk defa format atıcam pc baya eski anakart intel h55 1156 driveri varmıdır internette bilgisayarın hic bir CD si falan yok şuan bende sadece ekran kartının var
Evet tam hatırlamıyorum 16 veya 32gb varAnakart için sürücüye ihtiyacınız yok aslında,elinizde bir USB bellek bulunuyor mu?
Bu linkten Windows 10 ISO dosyasını indirebilirsiniz Windows 10 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir daha sonra internetten RUFUS programını indirip USB belleğinize ISO dosyasını yazdıracaksınız daha sonra bilgisayarınızdan USB belleğinizi boot edip normal kurulum aşamalarını takip edeceksiniz daha sonrada format işlemini başarı ile tamamlamış olacaksınız.Evet tam hatırlamıyorum 16 veya 32gb var
Akşam dosyayı indirip usb ye atiyim kalan adımlar için yardım isteyebilirim hiç bi bilgim yok çünkü umarım burada olursunuz ? teşekkürler cevaplar içinBu linkten Windows 10 ISO dosyasını indirebilirsiniz Windows 10 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir daha sonra internetten RUFUS programını indirip USB belleğinize ISO dosyasını yazdıracaksınız daha sonra bilgisayarınızdan USB belleğinizi boot edip normal kurulum aşamalarını takip edeceksiniz daha sonrada format işlemini başarı ile tamamlamış olacaksınız.
Büyük ihtimal ile burada olurum,yardım etmeyi severim,sağolun,iyi günler dilerim.Akşam dosyayı indirip usb ye atiyim kalan adımlar için yardım isteyebilirim hiç bi bilgim yok çünkü umarım burada olursunuz ? teşekkürler cevaplar için
Mesaj otomatik birleştirildi:
Akşam dosyayı indirip usb ye atiyim kalan adımlar için yardım isteyebilirim hiç bi bilgim yok çünkü umarım burada olursunuz ? teşekkürler cevaplar için
Otomatik yüklenmez kendiniz yüklemeniz lazım.Selam arkadaşlar bilgisayara format atmak istiyorum işletim sistemim Windows 10 format attıktan sonra yapmam gereken bi işlem varmı Windows anakart driverleri vb.otomatik yüklermi ?
Kopyala yapıştır yapmayınız rufus veya windows media creation tool ile usb ye yazdırınAkşam dosyayı indirip usb ye atiyim kalan adımlar için yardım isteyebilirim hiç bi bilgim yok çünkü umarım burada olursunuz ? teşekkürler cevaplar için
Forumda bazen hatalar oluyor ondan dolayı birden çok mesaj gidebiliyor o sebeple arkadaşın kopyala yapıştır yaptığını sanmıyorum.Kopyala yapıştır yapmayınız rufus veya windows media creation tool ile usb ye yazdırın
şimdi bazı arkadaşlar nvidanın intelin sitesinden indir diyecek ama bu üreticiler eski donanımlara destek vermek istemediği için sürücüleri sitesinde barındırmaz; kaldırır. donanımınız eskiyse indiremezsiniz cevaplayanlar bunları düşünmüyor. bunun için eski driver'ları arşivleyen driveridentifier sitesini öneririm. zaten aygıt yöneticisinden donanım kimliğini kopyalayıp tarayıcıda arattığınızda ilk bu site çıkıyorSelam arkadaşlar bilgisayara format atmak istiyorum işletim sistemim Windows 10 format attıktan sonra yapmam gereken bi işlem varmı Windows anakart driverleri vb.otomatik yüklermi ?