Format Hatası

anilmert

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar vistayı sildim tekrar yükliyim derken. kurulumda bilgisayr harddiski görmüyor.bios tan bi hata oldunu düşünyorum.yardım ederseniz sevinirim.

Biosta taki seçenekler
1. cd/dvd rw
2. hdd
3. onboard
4. usb device
5. disk flopy
sıralamad bi yanlış olabilirmi?

Pc hakında (notebook)

dell studio 1535

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
harddiskin sata mı?
biosta hdd görüyor ve kurulumda görmüyorsa bu nedenle olabilir, ama vistada böyle bir sıkıntı da çıkmaması lazım, yinede bilgisayarının sata driverlarını deneyebilirsin.

sivaspor

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar vistayı sildim tekrar yükliyim derken. kurulumda bilgisayr harddiski görmüyor.bios tan bi hata oldunu düşünyorum.yardım ederseniz sevinirim.

Biosta taki seçenekler
1. cd/dvd rw
2. hdd
3. onboard
4. usb device
5. disk flopy
sıralamad bi yanlış olabilirmi?

Pc hakında (notebook)

dell studio 1535

Biostaki secenekleri bosver bios'ta harddisk gorunuyormu onu soyle ona gore sorun ne bulabiliriz.

gaydurugubbak

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bioso girmeden bilgisayarını açıp, biosu okumaya başladığında "Pause" tuşuna basarak işlemi durdurup bilgisayarına bağlı diskleri daha rahat gorebilirsin.

mehmetbey660

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarındaki harddisk sata bağlantılı olabilir. Bios ayarlarında bunun iptali olan bir seçenek olması lazım. Ama her makinede yok. Seninkinde muhtemelen vardır. Onu disable edersen sorun düzelecektir. Eğer ki öyle bir seçenek yoksa sata driverleri gömülmüş sistemlerden birini kurmayı deneyebilirsin. O zaman sorun çıkmayacaktır......

fantasticb

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Moralini bozmak istemem ama Harddiskinde BAD SECTOR olabilir.
Benim HDDde olmuştu HDDi değiştirmek zorunda kaldım.