Format / Discord

Batu Kaya

Asistan
Reaksiyon puanı
108
Arkadaşlar ben trojen/keylogger hangisi olduğunu bilmiyorum ama bir şekilde gmailimi çaldırttım ve format attım formatı attım fakat Depo D diskim silinmedi birşey gitmedi sadece windows bölümü silindi tekrar yüklendi bu virüs hala pc'de bulunmaya devam edermi ne yapmam lazım
Discordu format attıktan sonra indiremiyorum SS'teki gibi hata alıyorum yardımcı olabilirmisiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

EDİT: Discordu hallettim

Ekli dosyalar

• resim_2021-01-31_015357.png
    resim_2021-01-31_015357.png
    118.5 KB · Görüntüleme: 94
Son düzenleme:

EmircanAydin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
37
"Open Setup Log" kısmından log dosyasını bizimle paylaşır mısın? ve ya direk SS olarak yolla. Ayrıca format sonrasında virüs genellikle tekrardan aktif olmaz (zarar vermez).

Batu Kaya

Asistan
Reaksiyon puanı
108
"Open Setup Log" kısmından log dosyasını bizimle paylaşır mısın? ve ya direk SS olarak yolla. Ayrıca format sonrasında virüs genellikle tekrardan aktif olmaz (zarar vermez).
Cevabın için teşşekür ederim Discordu halledebildim virüs/trojen/keylogger hangisi olduğunu bilmiyorum bir sorun yaşatırmı Çünkü format atmadan önce indirilenler klasörü D/Depo'da idi yani direk oraya indirdi büyük ihtimal ve format sonrası orası silinmedi sıkıntı çıkarabilirmi

EmircanAydin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
37
Cevabın için teşşekür ederim Discordu halledebildim virüs/trojen/keylogger hangisi olduğunu bilmiyorum bir sorun yaşatırmı Çünkü format atmadan önce indirilenler klasörü D/Depo'da idi yani direk oraya indirdi büyük ihtimal ve format sonrası orası silinmedi sıkıntı çıkarabilirmi
Her ihtimale karşı Kaspersky veya ESET ile taratmanı öneririm. Bir şey olucağını sanmam, kendin aktifleştirmediğin sürece bilgisayarına zarar gelmiyecektir. Virüslü dosyanın konumunu biliyorsan elle silmenide öneririm.

Batu Kaya

Asistan
Reaksiyon puanı
108
Her ihtimale karşı Kaspersky veya ESET ile taratmanı öneririm. Bir şey olucağını sanmam, kendin aktifleştirmediğin sürece bilgisayarına zarar gelmiyecektir. Virüslü dosyanın konumunu biliyorsan elle silmenide öneririm.
Kanka direk depoyu elle sildim XDD Tamamdır teşşekür ederim <3333