Format attım oyunlar açılmıyor

sertac332

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar ben bilgisayara windows 7 formatı attım eskiden oyunlar çalışıyordu fakat şimdi giriyorum takılıyor kasayı ilk topladığımdada böyle olmuştu bilgisayarcı düzeltti her seferinde bilgisayarcıya gitmek istemiyorum bunun çözümü nedir lütfen yardım edin driverları da yükledim ya oyunlar açılıyo fakat takılıyo 2 oyun denedim lol ve pes 12 ikiside takılıyo lolde fps 60larda ama takılıyo bi kere oynıym dedim oyuna bikaç defada zor girdim ver oyunda birkere hareket ediyorsam 5 defa takılıyorum ekran ayarlarınıda düşürdüm fakat olmuyor bu sadece oyunlarda da değil bilgisayar hissedilir bi yavaşlama yaşadı internete yavaş giriyor şarkı bile takılıyor videolar takılıyor sıcaklık değerini kontrol ettim lütfen yardım edin bi kaç forumda daha açdım bu konuyu ama çözemediler
PvBr66.jpg

sertac332

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence onunla bi alakası yok bilgisayarda takılıyor müzik dinlerken takılması normal değil bence

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Donanımsal bir problem olması muhtemel. Bunu burdan anlamamız zor. Oyunlar için diyebileceğim ekran kartınızı güncelleyip ekran kartı ayarlarını performansa göre ayarlamanız. Bunun dışında hdd'nin miyadını doldurması yavaşlama için yeterli işlemcinin termal macununun kurumasıda aynı etkiyi verebilir ve benzeri bir çok sebep sıralayabiliriz.

sertac332

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet Xp den 7ye geçdim ihtiyaçfan dolayı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hdd nin ömrünü doldurduğunu pek sanmıyorum pcyi ilk toplatdığımda da böyle olmuştu bilgisayarcı düzeltmişti yeniden bilgisayarcıya gitmek istemedim