Windows 10'da güncelleme yapmanızı tavsiye etmem. Çünkü bu aralar güncellemeller çok hatalı.Benim pc şuan etkinleşitirlmemiş win 10 pro sıfırladıktan sonra komple pc açıldığında yine win 10 pro olucak demi key alıcam sonrasında zaten
Windows 10'da güncelleme yapmanızı tavsiye etmem. Çünkü bu aralar güncellemeller çok hatalı.Benim pc şuan etkinleşitirlmemiş win 10 pro sıfırladıktan sonra komple pc açıldığında yine win 10 pro olucak demi key alıcam sonrasında zaten
Siz format mı atacaksınız yoksa sıfırlayacak mısınız?Benim pc şuan etkinleşitirlmemiş win 10 pro sıfırladıktan sonra komple pc açıldığında yine win 10 pro olucak demi key alıcam sonrasında zaten
attığınız linkte tüm driver ları indiren uygulama galiba pc yoruyo diye biliyorumWindows 10'da güncelleme yapmanızı tavsiye etmem. Çünkü bu aralar güncellemeller çok hatalı.
Ben bir link atmadım.attığınız linkte tüm driver ları indiren uygulama galiba pc yoruyo diye biliyorum
pc tamirden sonra ne varsa silicem format işteSiz format mı atacaksınız yoksa sıfırlayacak mısınız?
Sürücülerin 3. Parti yazılımlarla yüklenmesini tavsiye etmiyorum.IObit yazılımları ve driverpack
Ayarlardan sıfırlarsanız o format olmaz.pc tamirden sonra ne varsa silicem format işte
sizinle aynı fotolu biri var ondan karıştırdımSürücülerin 3. Parti yazılımlarla yüklenmesini tavsiye etmiyorum.
pc yi yendiden başlatırken shift basıp sıfırlıyolar omu format oluyoAyarlardan sıfırlarsanız o format olmaz.
Format denilen temiz kurulumdur.pc yi yendiden başlatırken shift basıp sıfırlıyolar omu format oluyo
USB il yapılan format hep daha iyidir.bide ne zaman format atma yazsam usb li format çıkıyo içinde windwos yüklü sanırsam ben win key i int den kod olarak satın alıcam
ben usbsiz sıfırlicam yine herşey silinmicekmi sonuçtaUSB il yapılan format hep daha iyidir.
O zaman zaten yine ürün anahtarı sorar.
Bir şey bedava ise ürün sizsinizdir.İndirin bana güvenin ben kurdum bilgisayar hızlandı
Sizin seçtiğiniz seçneğe bağlı.ben usbsiz sıfırlicam yine herşey silinmicekmi sonuçta
usb yok ama ben hızlansın diye sıfırlicam pc yiSizin seçtiğiniz seçneğe bağlı.
Ve USB ile format atmanız daha doğrudur.
Usb bellek ile format atmanız daha sağlıklı aslında.usb yok ama ben hızlansın diye sıfırlicam pc yi
Bende zaten indirmem hayatta kendim kurucamSizin seçtiğiniz seçneğe bağlı.
Ve USB ile format atmanız daha doğrudur.
Öyle sıfırlamanın bilgisayarı hızlandırıcağını pek sanmam.usb yok ama ben hızlansın diye sıfırlicam pc yi
Belki size iyi gelmiş olabilir ama %97 arka planda kötü şeyler yapıyordur.Ekran kartım rx 550 ben driver booster kurdum doğru sürücüyü yüklüyor hatta mavi ekran veemedi
Usbyi kendimiz yapabiliyomuyuzÖyle sıfırlamanın bilgisayarı hızlandırıcağını pek sanmam.
USB bir donamımdır ve kendiniz yapmazsınız.Usbyi kendimiz yapabiliyomuyuz
Sanırım USB ye windows yazmaktan bahsediyorUSB bir donamımdır ve kendiniz yapmazsınız.
Usb ye windowds kurma adlı bi video görmüştüm ondan sordumSanırım USB ye windows yazmaktan bahsediyor![]()
Usb belleğe windows kurmak ile usb belleğe iso yazmak ayrı şeyler. format atmak için iso dosyası yazmanız lazımUsb ye windowds kurma adlı bi video görmüştüm ondan sordum
Ben sadece sıfırlicam ayarlardan yaptığımız sıfırlama her şeyi siliyosa bana yeter zatenUsb belleğe windows kurmak ile usb belleğe iso yazmak ayrı şeyler. format atmak için iso dosyası yazmanız lazım![]()
Sıfırlama sonrası veya sıfırlarken bazı hatalarla karşılaşabilirisiniz ama gene de siz bilirsinizBen sadece sıfırlicam ayarlardan yaptığımız sıfırlama her şeyi siliyosa bana yeter zaten
hayırAma sıfırlarken windowsun yüklü olduğu sürücüyü sıfırla diye bişey var onu silersen windows gidermi
Sıfırlatken sıkıntı Çıkabilir. Garanti veremem.Benim pc siyah ekran verip gidiyodu kasa çalışıyodu sıfırlamayı denedim bir kaç kez sıfırlanırken kapandı bi sıkıntı çıkmaz demi hata filan verdi
Abi bişey sorucam benim pc bios a girsem bile kapanıyo neyde sorun olabilirSıfırlatken sıkıntı Çıkabilir. Garanti veremem.