Onu bende biliyorum.Siz hala anlamıyorsunuz.
HD 4000 bir GPU'dur ama dahili GPU'dur.
Bu yüzden işlemci için sadece bu.
Ama işlemci aygıt yöneticisinde ayrı yerdedir.
Onu bende biliyorum.Siz hala anlamıyorsunuz.
HD 4000 bir GPU'dur ama dahili GPU'dur.
Bu yüzden işlemci için sadece bu.
Ozaman;Ben oyun oynuorum genelede dosya açma foto düzenleme gerek yok bence gerekirse microsfor store var zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ekran kartı driver ı yükledim bişey ayarlamıyorum demi öyle durucak
Bazı ekran kartı üreticileri ekran kartını ayarlamak için uygulamlar yapmıştır.Ben oyun oynuorum genelede dosya açma foto düzenleme gerek yok bence gerekirse microsfor store var zaten
Ekran kartı driver ı yükledim bişey ayarlamıyorum demi öyle durucak
E tabii ki ayrı yerde olacak ama dediğimiz ile alakası yok.Onu bende biliyorum.
Ama işlemci aygıt yöneticisinde ayrı yerdedir.
Ekran kartı driver indirmez sem oyunlar kasarmı pekiOzaman;
Steam
Epic Games
Opera GX
Yeterli olur.
Kasar tabii ki.Ekran kartı driver indirmez sem oyunlar kasarmı peki
i5 driver yazıyorum taylandca şeyler çıkıyo googleda indirlimyo glbE tabii ki ayrı yerde olacak ama dediğimiz ile alakası yok.
Yani işlemci driverı YOK![]()
İndirmez isen kasar tabii ozaman ekran kartı'nın ne anlamı kaldı ?Ekran kartı driver indirmez sem oyunlar kasarmı peki
İ5 işlemcinin çeşitleri vardır.i5 driver yazıyorum taylandca şeyler çıkıyo googleda indirlimyo glb
asus rog strix rx 570 4 gb bilmediğimi kim söyledi ?Daha ekran kartını bilmeden nasıl driver kurmaya kalkıyorsun acaba ?
Google bilgisayara bir kere kurulmaz.ekran kartı driver , google gerisi oyunlar yeter
E ozaman neden İ5 Driver aratıyorsunuz ?ekran kartı driver , google gerisi oyunlar yeter
asus rog strix rx 570 4 gb bilmediğimi kim söyledi ?
Bakın;işlemci driver ı indirlimesi lazımmı diye sordum zaten attığınız link ne
gerekirse pc düzeldiğinde modeline bakıp indiricektim
Eğer bilgisayarınızda işlemciden kaynaklı sıkıntılar varsa İşlemci sürücüsünü indirmeniz gerekir.işlemci driver ı indirlimesi lazımmı diye sordum zaten attığınız link ne
gerekirse pc düzeldiğinde modeline bakıp indiricektim
Şu Windows düzelsin bakacağım İşlemci sürücüsü konusuna.Bakın;
•İşlemci Driveri "Yoktur"
Ekran kartı driveri attım ben size ?
Okusanız keşke..
okudum da linkte rx 470 diyoBakın;
•İşlemci Driveri "Yoktur"
Ekran kartı driveri attım ben size ?
Okusanız keşke..
Dediğim gibi yoktur.Eğer bilgisayarınızda işlemciden kaynaklı sıkıntılar varsa İşlemci sürücüsünü indirmeniz gerekir.
Yanlış link olmuş.https://www.amd.com/tr/support/previous-drivers/graphics/radeon-500-series/radeon-rx-500-series/radeon-rx-570okudum da linkte rx 470 diyo
antivirüs lazımmı win defender yetermi sizce crack oyun fln indirmiyorum boş sitelerede girmiyorumDediğim gibi yoktur.
Format attıktan sonra Bilgisayar/Özellikler kısmından bakabilirsiniz.
Defender genelde yetmez ama Crack oyun ve boş sitelere girmiyorsanız pek sıkıntı olacağını düşünmüyorum.antivirüs lazımmı win defender yetermi sizce crack oyun fln indirmiyorum boş sitelerede girmiyorum
Windows Defender bence yetmez.antivirüs lazımmı win defender yetermi sizce crack oyun fln indirmiyorum boş sitelerede girmiyorum
Bence Avast iyi bir Antivirüs değil onun yenine Kaspersky indirmenizi tavsiye ederim.avast indiricem bazen ödevler için araştırma yapıyorum bişey olmasın diye indiricem kaspersky çok yoruyo diyolar bilgisayarı
Hangi işletim sistemi kullanacağınıza bağlı güncellemeniz daha iyi olur.pc yi formatdan sonra ayarlardan güncelliymmi gereken şeyleri bulsun diye
McAfee iyimidirAvast-Avira olabilir.
Bence çok iyi değildir ama Kaspersky daha iyidir.McAfee iyimidir
Benim pc şuan etkinleşitirlmemiş win 10 pro sıfırladıktan sonra komple pc açıldığında yine win 10 pro olucak demi key alıcam sonrasında zatenHangi işletim sistemi kullanacağınıza bağlı güncellemeniz daha iyi olur.
Avast indireceğenize hiç indrimeyin daha iyi.avast indiricem bazen ödevler için araştırma yapıyorum bişey olmasın diye indiricem kaspersky çok yoruyo diyolar bilgisayarı