Format Atamıyorum! 0x80070057 Hatası Çözümü Nedir?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan oguz24
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

oguz24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benm pc açılmıyor nedenini blmiyormm formata karar verdim yalnız windowsu nereye yükleyeceksiniz diye bir şey geldi karşıma
disk 0 bölüm 1 sistem ayrıldı
disk 0 bölüm 2
disk 0 bölüm 3
ne yapıcam ben disk 0 bölüm 1 olmuyor ileri butonu yanmıyor
disk 0 bölüm 2 dede Windows 0 diskindeki bir bölümü biçimlendiremedi hata yükleme için seçilen bölüm hazırlanırken oluştu hata kodu 0x80070057
disk 0 bölüm 3 e denedim bişeyler doldu ama oda olmadı
bana bi yardım edin bilenler bilmeyenler acele yardım 0x80070057 hatası ne demek onuda bi açıklarmısınız sevinirim herkese teşekkürler ..
Not Acele Yardımmm ..

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Windows kaçı yükleyecektiniz?

oguz24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows 7 yüklicem aga

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Bu bölümleri sildikten sonra tekrar mı ayırdınız. Yoksa hiç silmeden mi yüklüyorsunuz.?

oguz24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hiç birşeyi silmedim ..

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
disk 0 bölüm 2'ye veya 3'e kurmalısınız.Diğeri Z diye 100 mb'lık bir bölüm olması gerekli. Disk 0 Bölüm 2 veya 3 ise daha önce C veya D olabilir geri gelip boyutlarından anlayabilirsiniz.Sistem ayrıldı denen bölüm boyutu kaç mb? 100 mb mı? Bölüm 2 veya 3 üzerine gelip gelişmişten (sürücünüz C veya D olabilir yedeklediyseniz) sil ve tekrar yeni diyerek bölüm oluşturmalısınız.Sorun vermemesi gerekli.

oguz24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim sistem ayrıldı 100 mb
dis0 bölüm 2 244 gb
disk0 bölüm 3 53.9 gb

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Format atıyorsanız önce bölümleri silin. Kısaca anlatayım yüklemeyi isterseniz.

Özel (Gelişmiş) ayarlara girin. Disk 0 Bölüm 2 nin üzerine tıklayıp aşağıda sil butonuna tıklayıp silin. Aynı işlemi 3 içinde yapın. Daha sonra Ayrılmamış alan olan üzerine tıklayıp aşağıdan yeni ye tıklayın. Kaç Gb olarak ayıracağınızı yazın.. Disk 0 Bölüm 2 bölümü oluşacaktır. Tekrar Ayrılmamış alanın üzerine gelin ve gine ayıracağınız gb yazın. diskler ayırdıktan sonra windows 7 yi yükleyeceğiniz bölümü seçip ileri tıklayın. Birde böyle deneyin bakalım.

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Kardeşim sistem ayrıldı 100 mb
dis0 bölüm 2 244 gb
disk0 bölüm 3 53.9 gb

Hangisine format atmak istiyorsan gelişmişten silip tekrar yeni oluştur diyerek karşına çıkan boyut belirleme ekranındaki değeri değiştirmeden onaylayıp formatına devam edebilirsin Kardeşim.

oguz24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim Saolasın dediğin gibi yapıyorum sildim tekrardan yükledim devam ediyorum herhangi bir sorun olursa yazarım tekrardan .. fazla anlamıyorum bu işlerden eyv yardımlarınız dokundu .. teşekkürler Arkadaşlar .

- - - Mesaj Güncellendi - - -

olmuyor Aga pc kendikendine res attı sonra yine aynı ekran geldi karşıma yapamadım ben ..

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Kardeşim Saolasın dediğin gibi yapıyorum sildim tekrardan yükledim devam ediyorum herhangi bir sorun olursa yazarım tekrardan .. fazla anlamıyorum bu işlerden eyv yardımlarınız dokundu .. teşekkürler Arkadaşlar .

Bu arada yanlışlıkla D yi sildiysen bu konu hakkında oldukça fazla konu açılmış. Link Şaka şaka inşallah C dir veya yedeklemişsindir, kolay gelsin.

oguz24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yarın bilgisayarcıya götürcez aga napalım yapamadım bişey .

SmH51

Profesör
Reaksiyon puanı
61

- - - Mesaj Güncellendi - - -

olmuyor Aga pc kendikendine res attı sonra yine aynı ekran geldi karşıma yapamadım ben ..

CD de sorun olmasın?

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Harddiske bağlı soketlerin gevşek olmasıda buna sebeb verebilir. Daha önce bilgisayarınızın açılmaması da buna işaret ediyor. Ya soketlerde sorun var gevşek ya harddiskte. Harddiski değiştirmeden bağlantıların sağlamlığını kontrol edin. Sağlamsa kabloyu değiştirip deneyin.Oda olmadı harddisk siparişi verin gibi gözüküyor.

oguz24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yarın Bakıcam Artık bilgisayarcıya Götürürüm .. dosyalar genişletiliyor yazıyordu 100 de 100 e kadar doldu sonra kendi kendine resetledi sonra tekrardan karşıma bölüm 1 bölüm 2 çıktı bende kapattım pcyi ya bişey felan olur diye uğraşmak istemiyorum açıkçası ..

Güven Alpkuş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarın ne durumda olduysa nasıl yaptiniz aynı hata banada oldu kardeşim cevap verirsen sevinirim

~BozKurt

Doçent
Reaksiyon puanı
307
Bilgisayarın ne durumda olduysa nasıl yaptiniz aynı hata banada oldu kardeşim cevap verirsen sevinirim
Eski konuları günyüzüne çıkarmayın,adam yazmış nasıl yapılacağını.Bakın,inceleyin ama mesaj yazmayın.Konu zaten çözülmüş. ;)

Güven Alpkuş

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Eski konuları günyüzüne çıkarmayın,adam yazmış nasıl yapılacağını.Bakın,inceleyin ama mesaj yazmayın.Konu zaten çözülmüş. ;)
Hayır nasıl yapılacağını değil yapmaya çalışırken ne olduğunu söylemiş ama bilgisayarcıya gotürcem demişti bilgisayarcılar yapabilmişmi yapabildiyse nasıl yapmış merak ettiğim bu