Football Manager'de zorluk seviyesi var mı?

gujuvala

Asistan
Reaksiyon puanı
51
Arkadaşlar benim sorum şu;football managerde zorluk seviyesi var mı yok mu? yeni bir profil oluşturdum oyuna başladım her maçta 5-6 tane atıyorum.Çektiğim şutlar 21,adam 1 şut maksimum çekiyor.Yardımcı olabilcek var mı?

Batuhan Sertol

Asistan
Reaksiyon puanı
489
Selamlar gujuvala,

Oyunun resmi sitelerinden ve diğer insanların yorumlarına baktığımda oyun içerisinde uzun süredir bir zorluk seviyesi bulunmadığını ve eklenmesini belirtiyorlar ve bazı oyuncuların karşı takımla birlikte olan mücadelelerinde çok zorlandıklarını bazı oyuncuların ise çok kolay şekilde yendiğine dair bir bilgi var. Random olduğunu düşünüyorum zaten bir zorluk derecesi bulunsa idi size oyun ayarlarında veya profil açma kısmında bildirirlerdi benim düşüncem bu yönde..

Teşekkürler, İyi Forumlar

gujuvala

Asistan
Reaksiyon puanı
51
Selamlar gujuvala,

Oyunun resmi sitelerinden ve diğer insanların yorumlarına baktığımda oyun içerisinde uzun süredir bir zorluk seviyesi bulunmadığını ve eklenmesini belirtiyorlar ve bazı oyuncuların karşı takımla birlikte olan mücadelelerinde çok zorlandıklarını bazı oyuncuların ise çok kolay şekilde yendiğine dair bir bilgi var. Random olduğunu düşünüyorum zaten bir zorluk derecesi bulunsa idi size oyun ayarlarında veya profil açma kısmında bildirirlerdi benim düşüncem bu yönde..

Teşekkürler, İyi Forumlar

Teşekkür ederim.Resmi olarak yok o zaman.

Zlatanerra

Asistan
Reaksiyon puanı
217
2007’den bu yana sıkı bir Football Manager oyuncusuyum. FM 2020’yi henüz oynayamadım ama FM 2019’a kadar hiç bir oyunda zorluk seviyesine rastlamadım.

gujuvala

Asistan
Reaksiyon puanı
51
2007’den bu yana sıkı bir Football Manager oyuncusuyum. FM 2020’yi henüz oynayamadım ama FM 2019’a kadar hiç bir oyunda zorluk seviyesine rastlamadım.

Oynadığım oyun fm 2019.Adamlar topu ayağında tutamıyor.Hiç zevk alamıyorum.Amatör modda oynuyor gibiyim.