FocalPrice.com'dan alışveriş yapacağım, gümlük sınırlaması hakkında soru

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Uso!
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Uso!

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Öncelikle bilmeyenler, duymayanlar için kısaca siteyi tanımlayayım.Elektronik, ev ürünleri ve daha bir çok kategoride yurtdışından alışveriş yapabileceğiniz bir Çin e-ticaret sitesi.Alışveriş yapacağım şeyler fazla pahalı ürünler değil, ama gene de emin olmak istiyorum.Bulduğum kadarıyla özellikle telefonlar zaten gümrükten geçmiyormuş.İkincisi ise 150€ limiti gibi bir şey duydum, şimdi bu nedir ne değildir? Benim toplam gümrüğe gelen alışverişimin limiti bu kadar değerde mi olabilir en fazla? Bu değer hangi taraftan hesaplanıyor?

Bu arada alışveriş yapacağım şeyler en fazla 70TL kadar olacak, o da usb bellek.

PROchemist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hiçbir sıkıntı olmaz. 150 euro'ya kadar gümrükten geçer.

erkan_unal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki bu yurt disindan telefon getirenler sadece sahsi olarak mi getiriyor ?

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
ben kamera almak istiyorum ama hangi site uygun olur taksit falan yapılıyormu alışveriş yapan arkadaşlar ne diyor cevap yazsada ona göre hareket etsek.

erkan_unal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardes www.dinodireckt.com a bak orda cok ucuza cok guzel elektronik urunler var hongkong sitesi ben cok sey aldim ordan

--- Mesaj Güncellendi ---

ustelik istersen elimde indirim kuponuda var 80 dolar uzerine 18 dolar indirim icin indirim kuponu kodu sorunca : SAVE18OFFMEStoreside yazinca indirim oluyor

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
kardes www.dinodireckt.com a bak orda cok ucuza cok guzel elektronik urunler var hongkong sitesi ben cok sey aldim ordan

--- Mesaj Güncellendi ---

ustelik istersen elimde indirim kuponuda var 80 dolar uzerine 18 dolar indirim icin indirim kuponu kodu sorunca : SAVE18OFFMEStoreside yazinca indirim oluyor

sayılı kameralar var benim istediğim yokki canon nikon falan hiçbirşey satmıyor.