emir000
Profesör
Selam Öncelikle Allah herkesin orucunu kabul etsin buraya bir fnaf müziği bırakmak istiyorum umarım dinlerken seversiniz şarkı bana ait değildir iyi dinlemeler sevenlere.
Link bozukSelam Öncelikle Allah herkesin orucunu kabul etsin buraya bir fnaf müziği bırakmak istiyorum umarım dinlerken seversiniz şarkı bana ait değildir iyi dinlemeler sevenlere.https://www.youtube.com/watch?v=_oiZEjnZcwc
düzelttim.Link bozuk
Düzenle de link başı ile nokta arasına boşluk tuşuna bas
oldu.Düzenle de link başı ile nokta arasına boşluk tuşuna bas
Ben bunlardan çok tırsıyorum yaMesaj otomatik birleştirildi:
oldu.
niyeki?Ben bunlardan çok tırsıyorum ya
Bir anda ışınlanıyorlar değişik değişik karanlıkta dolaşıyorlar yani amacın ne niye ışığı açmıyonniyeki?
oyunun amacı böyle .dBir anda ışınlanıyorlar değişik değişik karanlıkta dolaşıyorlar yani amacın ne niye ışığı açmıyon
Hayır yani oyunda insanlarda var onlar niye elektirik bir şey açmıyor ya da camdan atlamıyoroyunun amacı böyle .d
oyunun her bir serisinde mesela şimdi fnaf 1 de maske yok kapılar var gece başladığında robotlara karşı gecede hayatta kalmaya çalışıyoruz yakalarlarsa zaten power bittiğinde kapılar açılıyor robotların hepsi geliyor ve yakalıyor ve oyunu kaybediyoruz.Hayır yani oyunda insanlarda var onlar niye elektirik bir şey açmıyor ya da camdan atlamıyor