1 Temmuz 2022 #1 K Klurem Asistan Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 177 Reaksiyon puanı 26 Puanları 28 Yaş 25 Uzun zamandır oynamak istediğim fm22 indirime girmiş 250 lira olmuş sizce değer mi?
1 Temmuz 2022 #2 Görkem Say Guru Emektar Müdavim Katılım 22 Nisan 2017 Mesajlar 26,321 Çözümler 9 Reaksiyon puanı 25,589 Puanları 8,958 Konum Laurelindórinan Ben ilk çıktığında alan birisi olarak söyleyeyim değmez. Windows bilgisayar varsa elinizde GamePass alın birkaç ay hevesinizi atın daha iyi olur.
Ben ilk çıktığında alan birisi olarak söyleyeyim değmez. Windows bilgisayar varsa elinizde GamePass alın birkaç ay hevesinizi atın daha iyi olur.
1 Temmuz 2022 Konuyu başlatan #3 K Klurem Asistan Katılım 11 Ağustos 2020 Mesajlar 177 Reaksiyon puanı 26 Puanları 28 Yaş 25 Görkem Say dedi ki: Ben ilk çıktığında alan birisi olarak söyleyeyim değmez. Windows bilgisayar varsa elinizde GamePass alın birkaç ay hevesinizi atın daha iyi olur. Genişletmek için tıkla ... bilgisayarım çok iyi olmadığı için gamepass işime yaramaz ki benim
Görkem Say dedi ki: Ben ilk çıktığında alan birisi olarak söyleyeyim değmez. Windows bilgisayar varsa elinizde GamePass alın birkaç ay hevesinizi atın daha iyi olur. Genişletmek için tıkla ... bilgisayarım çok iyi olmadığı için gamepass işime yaramaz ki benim