FM 2010'ın çıkış tarihi açıklandı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan shiftdelete.net
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

shiftdelete.net

SDN Okuru
Futbol severlerin merakla beklediği FM 2010'un piyasaya sürülüş tarihi açıklandı. Oyun kutulu ve internetten indirilebilir versiyonlara sahip olacak.

Teknik direktörüleri ve kulüpbü yöneticilerini beğenmeyip, ben bu işi daha iyi yaparım diyenlerin tericihi Football Manager 2010'un satış tarihi açıklandı. SEGA tarafından geliştirilen oyun download edilebilir olarak 30 Ekim'de, kutulu olarak ise 2 Kasım'da piyasaya sürülecek.
football-manager-2010-box1253545535.jpg
PC, MAC ve PSP platformları için çıkacak yapım, geçtiğimiz yıl 1 milyon üzerinde bir satış rakamına ulaşmıştı. Bu yıl en büyük rakipleri Championship Manager'ın  yerel satış tekniği uygulayıp, ürünlerini Türkçe desteğiyle çıkartması, ülkemizdeki satışları nasıl etkiler bilinmez. Ancak iki oyunun da çok çekişmeli bir satış yılı geçireceği ortada.​
::Türkiye'de bu yıl CM'mi daha fazla satacak yoksa FM'mi ?​

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
çıksın artık ya
cm anca nal toplar :)
cm nin eski günlerine dönmesi için daha 1 fırın ekmek yemesi lazım

axxeqr

Profesör
Reaksiyon puanı
33
cm 25 TL . fm ise tahminen 90 TL olarak çıkıcak diyolar.bence cm'i geçemez bu sene FM.ben şahsen cm'yi orjinal fm'yi korsan oynıyacam öyle gözüküyor.belki cm'nin satışdaki artışı görünce fm yetkilileri Türkçe dil destekli çıkarır fm 11'i.

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
cm 25 TL . fm ise tahminen 90 TL olarak çıkıcak diyolar.bence cm'i geçemez bu sene FM.ben şahsen cm'yi orjinal fm'yi korsan oynıyacam öyle gözüküyor.belki cm'nin satışdaki artışı görünce fm yetkilileri Türkçe dil destekli çıkarır fm 11'i.

FM 2011 in Türkçe dil desteği olucak diye sağlam duyumlar var :)

alper4850

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
FM 2011 in Türkçe dil desteği olucak diye sağlam duyumlar var :)

evet evett hatta dikkat edin takımı yönetirken her an hakem sizi tribüne gönderebilir. ama üzülmeyin bu durumda direk telefonla yardımcınız aracılıyla takımı yönlendirebilirsiniz:)))

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Gerçekten Cm aldım oynadım Fm'nin yanından bile geçemez Türkçe yaptılar iyi hoş ama güzel değil oyun :)

sci3

Profesör
Reaksiyon puanı
1
CM'ye bu yıllık orjinal alarak destek olun! Bundan sonraki tüm Manager oyunları Türkçe çıksın..
Çok değerli arkadaşlar..
Damlaya damlaya göl olur..

Artık Türkçe en çok kullanılan ilk5 olsun.. CM alıp orjinal alın FM almayın korsan indirin :D
Sırf tüm oyunlarına Türkçe desteği koysun diye..
Saygılar

yasin04

Doçent
Reaksiyon puanı
3
artık bu yıldan sonra korsan cmden başlayayım:biggrin: eğer fiyatı düşükse alırız:thumbup1:

Micuvan

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
57
FM yine rekor kırar belli bi düzene girdi artık bozmazlarsa daha bi çok yıl gider bu şekilde ama farlılık getirip yok 3D yok başka uygulamalar işte o zaman çökmeye oda başlar :)

halo5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Fm alsak ne olucak crash dumps hatalarından oynanmıyo