Fm 2009

comolince_11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet Arkadaşlar başlıkta yazdığı gibi fm 209 çok güzel bir oyun. Eğer futbol ile ilgileniyorsanız bu oyunu tavsiye ederim. Bu oyun sayesinde Fifa 2009 bile oynamıyorum. Siz de oynayın güzel oyun olduğunu anlayın.

Cevaplarınızı Bekliyorum.​

efe24

Asistan
Reaksiyon puanı
0
güzel oyun saatlerce aralıksız başından kalkmadan oynadıgımı hatırlıyorum...

kameraman74

Asistan
Reaksiyon puanı
1
iyi ama ikiside farklı oyunlar
birisinde menejer oluyosun digerinde futbol oyunucusu
oynanışları,içerikleri,grafikleri herşeyi birbirindn farklı
bence ikiside güzel ikisinide oynamak lazım

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
Türkçe peketi varsa ve memnunsanız bir futbol hastası olarak ben de oynamak isterim

dragon111

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tüürkçe paketi var ama..derse filan calısıosan hiç baslama..Hayatın pc basınd gecer yoksa :D

veritas_7

Asistan
Reaksiyon puanı
0
EVET ARKADAŞLAR BAŞLIKTADA BELİRTİĞİM GİBİ FM 2009 ÇOK GÜZEL OYUN SİZLERE TAVSİYE EDERİM. FİFA 2009 DAN VAZGEÇTİM BU OYUN İÇİN SİZİNDE OYNAMANIZI İSTERİM.:sweatdrop:

CEVAP BEKLİYORUM.:donatello:

Forum Kuralları'nı okumanı tavsiye ederim. ;)

13. Başlıkta ve mesaj içeriğinde yazı yazarken normal cümle kurallarına uyulmalıdır. Yazıların hepsinin büyük ya da hepsinin küçük harf olması, yanlıştır. (örn: Örnek Başlık ya da Örnek başlık) şeklinde yazılabilir.

Ayrıca oyuna gelirsek :mrgreen: Gerçekten güzel bir oyun eğer futbol meraklısıysanız mutlaka oynamanız gerekir.Hele ki maç oynanırken ki heyecan ve zevk çok süper oluyor. :D

comolince_11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Cevaplarınızı beğendim galiba oynayan çok kişi var :D:D

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
ben oynayamıyorum, manager oyunları oynarken sıkılıyorum çok yavaş geliyo bana, bana aksiyon lazım yani ben Age of oynarken de sıkılıyorum çok yavaş ilerliyor bu oyunlar :)

veritas_7

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben oynayamıyorum, manager oyunları oynarken sıkılıyorum çok yavaş geliyo bana, bana aksiyon lazım yani ben Age of oynarken de sıkılıyorum çok yavaş ilerliyor bu oyunlar :)

Arkadaşım o zaman sana COD 5'i şiddetle tavsiye ederim.Crysis bile COD5 kadar zevk vermedi.Başına oturdum mu en az 3-4 bölüm geçmeden kalkmıyodum.Hatta imkanım olsa bitene kadar aralıksız bile oynarım.Gerçekten güzel olmuş bu sefer aksiyon üst düzeyde...

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
Fm 09 Hiç bekleneni veremedi tranfer ücretleri çok az.. ve oyunda donma yaşanıyor

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Arkadaşım o zaman sana COD 5'i şiddetle tavsiye ederim.Crysis bile COD5 kadar zevk vermedi.Başına oturdum mu en az 3-4 bölüm geçmeden kalkmıyodum.Hatta imkanım olsa bitene kadar aralıksız bile oynarım.Gerçekten güzel olmuş bu sefer aksiyon üst düzeyde...

:yes::icon_:

theNEYzen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
fm'yi 2005ten beri oynarım ve şu ana kadar "yeter çok oynadım kalkıp ders çalışiyim" demedim:D sürekli birinin beni zorlamasıyla kalktım bilgisayarın başından. beni o kadar bağımlı yaptı anlayacağınız:D

comolince_11

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Sen öğle san bir kere oyna bakam nasıl bağımlısı oluyon. D: D:

comolince_11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
fm'yi 2005ten beri oynarım ve şu ana kadar "yeter çok oynadım kalkıp ders çalışiyim" demedim:D sürekli birinin beni zorlamasıyla kalktım bilgisayarın başından. beni o kadar bağımlı yaptı anlayacağınız:D

Ben daha yeni başladım kalkamıyorum ki bilgisayardan :D

veritas_7

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Cevaplar kesildi noldu yhaaa.

AAAAA Kızmaya başladım bu oyunu seven varmı takıldığım şeyi soracam yhaauu

commonlince_11 bu ikinci ikazım Forum Kuralları'nı okumanı söylemiştim.

10. Mesajlarda gereğinden fazla ifade koyulmamalıdır, mesaj içeriğinin tamamı kalın harflerle ve renkli yazılmamalıdır.

Ayrıca kimse senin konuna illa cevap yazmak mecburiyetinde değil.Hem kime ne hakla kızıyorsun.Soracağın bir konu varsa sorununu belirtir, cevabını beklersin.Böyle konuşmalarla hiçbir sonuca varamazsın.Şimdi eğer bir sorunun varsa düzgün bir şekilde belirt.

comolince_11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hadi cevap yazınız lütfen sende sus olum be ben nereye girersem oraya giriyosun :turned::turned:

comolince_11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
commonlince_11 bu ikinci ikazım Forum Kuralları'nı okumanı söylemiştim.

10. Mesajlarda gereğinden fazla ifade koyulmamalıdır, mesaj içeriğinin tamamı kalın harflerle ve renkli yazılmamalıdır.

Ayrıca kimse senin konuna illa cevap yazmak mecburiyetinde değil.Hem kime ne hakla kızıyorsun.Soracağın bir konu varsa sorununu belirtir, cevabını beklersin.Böyle konuşmalarla hiçbir sonuca varamazsın.Şimdi eğer bir sorunun varsa düzgün bir şekilde belirt.

Bir şey diyemmi sana onlar farklı günler nabayım yani ALLA ALLA ya defol git başımdan tamam bir daha olmaz ama benle doğru konuş tamam mı ?

:devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil::devil:

veritas_7

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım yaş kaç?Ayrıca bana doğru konuş diyosun ama sen bana "defol git başımdan" diyorsun.Bu ne biçim bir davranıştır ki sen uymadığın halde beni uyarıyorsun.İlk önce git üslubunu düzelt ondan sonra gel bana doğru konuş de.Ayrıca benim konuşmalarımın doğru ve düzgün olduğu apaçık ortada nasıl anlamak ve yorumlamak istiyorsan öyle anlıyorsun.

comolince_11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım yaş kaç?Ayrıca bana doğru konuş diyosun ama sen bana "defol git başımdan" diyorsun.Bu ne biçim bir davranıştır ki sen uymadığın halde beni uyarıyorsun.İlk önce git üslubunu düzelt ondan sonra gel bana doğru konuş de.Ayrıca benim konuşmalarımın doğru ve düzgün olduğu apaçık ortada nasıl anlamak ve yorumlamak istiyorsan öyle anlıyorsun.

Yaa kardeşim ama yalan de hadi ben nereye gidersem sen oraya gidiyorsun ama yeter artık tamam fazla oldum ama sende beni o kadar uyama her seferinde forum kurallar bari sadece bana yanlış yapmışın düzelttim de alışık değilim daha yeni üyeyim özür dilerim ama sende beni anla yani.

veritas_7

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ulan buradan başka senle aynı konuda yazımız mı var bir tek burada uyardım.Neyse artık öğrendin forumda başarılar dilerim...

comolince_11

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Saol bi kere daha demiştin dikkatini çekerim.