Flashsız Bilgisayara Format Atma

wixrA-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HERKESE merhaba arkadaşlar. Bir süredir Win 7 işletim sistemi mevcut olan bilgisayarımı Windows 10 sürümüne yükseltmek istiyordum. (Yani formatlamak) YouTube'da gezerken bir video çıktı karşıma Windows 7'den Windows 10'a CD, DVD, Flaşh bellek olmadan geçiş yapma diye videoya biraz baktım adam bildiğin hiç format atmadan Win 7'yi Win 10 yaptı. Yani sorum şu format falan vs hiçbir işlem olmadan işletim sistemini format atmış gibi yükseltmek mümkün mü acaba? Link bırakıyorum buraya bakın isterseniz (LİNK YASAKMI BİLMİYORUM)

Son düzenleyen moderatör:

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
yükseltmek mümkün 1o isoyu usbye rufusla yazdır içine gir setupa tıkla.

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
Mümkün ama temiz kurulum yapmamış oluyor diye biliyorum

wixrA-

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yükseltmek mümkün 1o isoyu usbye rufusla yazdır içine gir setupa tıkla.
videoyu izledinmi bilmiyorum ? kanka onları felan bılıyorumda adam videoda hiç ugraşmadan flaş la felan yapıyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mümkün ama temiz kurulum yapmamış oluyor diye biliyorum
yani benim merak ettiğim bu videodakini yaparsam format atmış gibi sistem yükselmiş oluyo ?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
formata gerek yok windows kendi yapıyor formattan basit o.

ATHEON

Asistan
Reaksiyon puanı
79
Gerekli olan tek şey windows 10 upgrade tool ve internet. Belli bir süreye kadar Microsoft win 7 den win 10 a yükseltmelerde para almayacağını söyledi. Ancak ben önermiyorum. Temiz kurulum hep en sağlıklısı oluyor. İsletim sistemi üzerine işletim sistemi kuruyor ve içinde hâlâ eskisinden parçalar kalıyor. Ayrıca bu parçalar donmalara ve kasmalara da neden oluyor ve de yükü olan driverlarda işletim sistemi uyumsuzluğu gözleniyor.

Alphaghost

Asistan
Reaksiyon puanı
85
Ben kendi laptopumu win 7den win 10a yükseltmiştim zamanında. Ben hiç sıkıntı yaşamadım fakat birçok yerde "yükseltmeden sonra hata aldım" gibi şeyler gördüm. O yüzden tavsiye etmem. Temiz kurulum yapman daha mantıklı.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Ben 8.1 den yükseltmiştim. Oyun ve masaüstü işlem performansının düştüğüne şahit oldum.

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,256
videoyu izledinmi bilmiyorum ? kanka onları felan bılıyorumda adam videoda hiç ugraşmadan flaş la felan yapıyo
Mesaj otomatik birleştirildi:

yani benim merak ettiğim bu videodakini yaparsam format atmış gibi sistem yükselmiş oluyo ?
Zaten @ConfickerBelasi nın dediği yöntem?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
bu arada windows sağlıklı çalışıyorsa yükselt yada önce onar yap sonra yükselt...
sonunda old.windows klasörünü sil yada tut...