• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

FlashGet mi İnternet Download Menager mi ?

FlashGet mi İnternet Download Menager mi ?

• Kullanılan toplam oy
    507
ıdm kullandımmemnnudum oda iyi ama flash hakkında fazla bilgim yok

en iyisini bildiğini kullanmak bendap tan anlıyorum çok rahat

La deniyecem şimdi. Flashget kullanıyorum şimdi İnternet Download Menager yükleyecem ve dosyayı 2 programdan da indirecem ve sonuçları şimdi belirtecem.

Düzeltme: Abarmayalım Flashget 101 ile IDM ise 111 ile indirdi. Sadece 1 yerden dosya indirerek denedim IDM yi beyendim 2 sinide kullanacam.

Ben ikiside işe yaramaz diyorum :D Neden? Ünide bağlantı hızı 100mpbs IDM ile 60mpbs çektim saniyede 7mb dosya çekiyorum aynı anda 60part iniyor :) iniyor inmesine ama dosyaları düzenlerken çok yavaşlıyor, Flashgetle bu hıza ulaşamıyorum ama fena değil şuan için adam gibi bi program yok tabi benim için

valla kim hangisine alıştıysa onu tavsiye ediyor ama ben flashgetin içinde bile kendi kullandığım sürümümü bile değiştirmiyorum çünkü sewmiyorum :) kaldıki idmye geçmem hepten imkansız..

ayrıca flashgetimle ünide istediğim hızlarda dosya çekebiliyorum..

firefox un flashgot eklentisi ve flashget kombosuyla rapidshare premium kullanıcısı olarak ölüm vuruşu yapıyorum:) tabiki flashget.

Cursed' Alıntı:
firefox un flashgot eklentisi ve flashget kombosuyla rapidshare premium kullanıcısı olarak ölüm vuruşu yapıyorum:) tabiki flashget.
bende aynı düzenle kullanıyorum :)

falshget kullanıyodum sonra idm indirdim anu kurdum kullanamadım flashgeti yeniden kurdum

Flashget 1.81 + Optimizasyon paketini kullanıyorum. 30 parça download. İstediğiniz download programıyla rahatça başa çıkacağına eminim. Hatta iki tane Idm eder diyeyim.

wale_x' Alıntı:
Flashget 1.81 + Optimizasyon paketini kullanıyorum. 30 parça download. İstediğiniz download programıyla rahatça başa çıkacağına eminim. Hatta iki tane Idm eder diyeyim.

optimizasyon pakti mi :^)

bi link verirsen güzel olur :)

İDM ücretli olduğu için Orbit Downloader kullanıyorum. Mozilla Firefox + DownThemAll!... da düşünüyordum ama foss.. gibi geldi denemedim

flashget diyorum idm herşeye karışıyor ve iptal dediğinde indirme işlemine normal olarak devam etmiyor sevmiyorum idm yi