• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

FlashGet mi İnternet Download Menager mi ?

FlashGet mi İnternet Download Menager mi ?

• Kullanılan toplam oy
    507
Kıyaslanamazlar bile. IDM nin karşılaştırılacağı tek program DAP.

IDM tabi.

Tabiki IDM karşılaştırılması bile saçma.Her türlü indirme yöneticisi kullandım ama en sorunsuz ve en hızlısı IDM

idm sistemin anasını ağlatıyor. ama yinede idm

"sistemimin" desek daha mı doğru olurdu ?
Ben şimdiye kadar IDM kadar başarılı olup bir o kadar performanslı çalışana rastlamadım.
saniye 7 8 mb download yaparsan sende yaşarsın :) idm içinde 16 part aynı anda down yapıyordu 3 4 partla pek anlaşılmıyor.

FlashGet kullanıyorum gayet iyi, IDM kullanmadım hiç bilmiyorum nasıldır.

5 yıl önde flasgeti bırakıp idm ye geçmiştim iyiki de geçmişim diyorum :)

Down them all (FIREFOX)
IDM 4 MBIT netı olmayanlara tavsiye etmem o acıkken işlem yapamassınız ( Öncelik atadıysanız)
p2p yi tercih ederm orbit her sisteme uygun . Rapid pro baska biseye grk yok ztn. torrent+ 20 mbit saniyede 26 mb cekersn.

Ben mozillanın download helper'iniş kullanıyorum. Oldukçada memnunum.

IDM ne kadar bant genişliği varsa sömürüyor sitelerde eklentisiz videoları indirmede cabası

bedava programlar konusu altında olduğumuza göre tabiki IDM değil ancak FlashGet hiç değil, Orbit yeterince iyi :)

Kim demiş IDM paralı diye. Ufak bi çalışma sadece 30 sn. gerekiyor ondan sonra free
smiley-happy013.gif
Bunu herkes bilir :)

Sen de haklısın :) Ama anket bu ikisi üzerine idi. Yararlanmak isteyen olursa tavsiyem IDM dir. Onun dışında Orbit de iyi.