Flash! Torrentleech.org Üyelik. Acele edin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Üyelik alanlara bazı tavsiyelerim var.

Torrentleech çok kaliteli bir sitedir.Sitede söylediklerinize çok dikkat edin.Maksimum 1 kere uyarı alırsınız.2.de güle güle derler.

Lütfen indirdiklerinizi seed yapın.Seed yapmakta zorlanıyorsanız TL forumundakileri okuyun.Sakın fake upload yapmayın yakalanırsanız hiç acımazlar.Ayrıca sadece indirme yapıp diğer üyeleri türklerden soğutmayın.Bkz bitmetv romanyaya global ban uyguladı.Aynısını bizede yapabilirler unutmayın.

eozdeniz1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
10-15 tane üyelik aldım.Alamayan varsa davetiye takası yapabiliriz.

ben@12

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Adama bakya 10-15 tane aldim diyor utanmaz herif. Insan diger alamayanlarada birakir.Senin gibiler yüzünden kimse davetiye paylasmak istemiyor...

eozdeniz1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benle alakası yok davetiye kodunun süresi bitmiş ben ne yapayım.

Altair

Doçent
Reaksiyon puanı
18
1 ay içinde hiç download upload yapmazsa silinir o üyelikler.Elinden çıkarmaya baksın.Ki üyelik dağıtımının hemen ertesinde de TL üyelikleri pek bi değeri olmuyo.Şarap gibi yıllandıkça değeri artıyo :D

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Adama bakya 10-15 tane aldim diyor utanmaz herif. Insan diger alamayanlarada birakir.Senin gibiler yüzünden kimse davetiye paylasmak istemiyor...

Tamamda diğer alamayanların içinde japonda var rus da var anzak da var. Adam onları düşünmek zorunda değil ki. Bıraksa da bırakmasada o kodun ömrü o kadardı.

Yeri gelmişken söyleyeyim bu şekilde davetiye alıp o davetiyeyi satan insan değildir sanki bir melek!

attorney

Doçent
Reaksiyon puanı
18
şu fazladan alanla bir paylaşımcı ruh sergilese cok güzel olacak

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Valla aylardır yalvardım (!) kimse TL davetiyesi babasının hayrına yollamadı. 40 dolardan açtılar kapıyı hep. 6 hesap aldım babam istese birini 100 dolara bile vermem.

Gene böyle bir kampanya olursa haber veririm buralardan.

martymcfly

Profesör
Reaksiyon puanı
26
torrentleech peşinden koşulduğu kadar özel bir site değil niye bu kadar peşinden koşuluyor anlamadım. zamunda nın yarısı olamaz.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Ne kadar hızlı olursa olsun 100 mbit kullanmıyoruz ya. 800 kb/s ile çekse yeter benim için. Olurum o kadar. 100 mbit hızım olsa tamam haklısın.

martymcfly

Profesör
Reaksiyon puanı
26
zaten upload sorunu oluyor tl de benim de hesabım var die hard 3 ü indireceğim sonra beni kovacaklar :D ratiomaster ı denemek istiyorum her türlü kovuluyorum nasılsa :D
hızım 1mbit yav :( :)

eozdeniz1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
uploadı fazla abartmıyorum.Genelde 200kb upload 50kb download yapıyorum.Şuan 1.3 ratiom var.
Bu siteye Türkiye'den girenler (Seedbox olmayan) bu sitede fake upload yapmadan kalamazlar.Çünkü 1 hafta seed yaptığım dosyanın ratiosu 0.2 oldu.

ozguradam1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
uzun zamandır bu siteye üyeyim.490 gb download 400gb upload yaptım.hani upload yaptım dediysem sebamod sağolsun :cool:ratiomu genellikle 0.8 ile 1 arasında tutuyorum ve çok kişi tarafından paylaşılan dosyalara fake upload yapıyorum yakalanmamak için.ben aradıklarımı buluyorum güzel bir site

byzidd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
ne hikmetse bir ben alamadım şuradan üyeliği :( biri bana özelden davetiye kodu atsın ne olur sanki :( o kadar demonoid attık millete :( zamundada ekstradan 1 tane fazla üyeliğim var onu vereceğim davetiye kodu yolayana

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Üye alımı kapalı şuan, Üyeliği açık torrentlerden takip edilebilir...

KİLİT !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...