Merhaba,
Dün buradaki konuyu okuduktan sonra benzer bir sıkıntı yaşamaya başaldım.
Win 7 64bit, Firefox 11. Flash Player Son sürüm.
İzlediğim herhangi bir flash videoda videoyu, sekmeyi veya komple tarayıcıyı kapatsam dahi videonun sesi hala devam ediyor. PC de hiçbir program açık olmamasına rağmen hala video biryerlerde oynamaya devam ediyor.
Bu sorun flash player dan mı kaynaklı yoksa Firefox tan mı kaynaklı?
Çözüme ulaşamadım.
Firefox tan kaynaklı gibi duruyor. PluginContainer'ın kapanmadığını gözlemledim. Yeniden kurulumları vs. yaptım. Bir sonuca ulaşamadım.
Benzer sıkıntılarla son Firefox güncellemesinden sonra karşılaşan oldu mu?
Ayrıca bazı videolarda ses kayması da yaşamaktayım. Özellikle dün akşam her videoda ses kayması yaşadım.
Keşke yukarıdaki adreste @El Padrino nun mesajını okumasaydım. :laugh: Sabah aklıma takıldı. Windows güncellemelerinden de kaynaklı olabilir.
İyi Sabahlar.
Dün buradaki konuyu okuduktan sonra benzer bir sıkıntı yaşamaya başaldım.
Win 7 64bit, Firefox 11. Flash Player Son sürüm.
İzlediğim herhangi bir flash videoda videoyu, sekmeyi veya komple tarayıcıyı kapatsam dahi videonun sesi hala devam ediyor. PC de hiçbir program açık olmamasına rağmen hala video biryerlerde oynamaya devam ediyor.
Bu sorun flash player dan mı kaynaklı yoksa Firefox tan mı kaynaklı?
Çözüme ulaşamadım.
Firefox tan kaynaklı gibi duruyor. PluginContainer'ın kapanmadığını gözlemledim. Yeniden kurulumları vs. yaptım. Bir sonuca ulaşamadım.
Benzer sıkıntılarla son Firefox güncellemesinden sonra karşılaşan oldu mu?
Ayrıca bazı videolarda ses kayması da yaşamaktayım. Özellikle dün akşam her videoda ses kayması yaşadım.
Keşke yukarıdaki adreste @El Padrino nun mesajını okumasaydım. :laugh: Sabah aklıma takıldı. Windows güncellemelerinden de kaynaklı olabilir.
İyi Sabahlar.