Flash kurulamıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tubix
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

tubix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
flashhhh cs4 professional bilgisayara kuruom serial falan herşey kabul ama sonra program hiç bir şekilde açılmıo licensing for this product has expired diyo ne yapmam lazım lütfen yardımmm host ayarları falan dediler nasıl oluo bilmiyorum bi yapmaya çalıştım değişen bir şey olmadı format at xp kur falan diolar benim sistem win7 program normalde çalışıodu bende sonra serial istedi girdim kabul etti ama artık açmadı ne yapmam lazım yetiştirmem gereken ödevim var yardımmmmmm:huh:

octavarium

Doçent
Reaksiyon puanı
24
Merhabalar, oncelikle lisans hatasinin isletim sistemi ile ilgisi yoktur.Bu hatanin cozum yolu;

-Oncelikle C:\Program Files\Common Files\Adobe\Adobe PCD\cache\cache.db klasorunu silin
-Yazilimi actiginizda sizden serial girmenizi isteyen bir pencere acilir ve deneme surumunu secip kullanirsiniz.

Tavsiyem serial aramak/denemek veyahut host dosyasi ile ugrasmak yerine ya deneme surumu olarak kullanmaniz ya da amtlib.dll crackini uygulamaniz (Bu crack ile sadece ilgili klasore kopyala/yapistir yaparsiniz ve lisans sorunu olmadan kullanirsiniz)

tubix

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok teşekkür ediyorum deneme sürümünü yükledim crack falan bilmiom anlamam da:) inş ödevim bitene kadr sorun çıkarmaz tekrardn teşekkürler