Flash ile site tasarımı değiştirme YARDIM

CastingDamage

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar benim Grafik ve Animasyondan dönem ödevim var.Ödevim bir site tasarlayıp sadece ana sayfa ve iletişim kısmını hocaya .fla uzantılı vermektir.Ama nasıl yapacağımı bilmiyorum dosyayı aşağıda linke ekleyeceğim yardım edersiniz sevinirim.

Site linki (Download) : https://hotfile.com/dl/213697867/c0cc835/Web_site.rar.html

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Merhabalar Flash tan fazla anlamam fakat bi aralar araştırırken düzenlenmeyen dosyaları düzenlenebilir dosya formatına dönüştürüp sonra düzenlenebildiğine dair dökümanlar okumuştum... Sizde flash ınız .fla ya dönüştürerek bu isteğinize kavuşabilirsiniz sanıyorum..

Google da flv to fla converter aratırsanız biçok sonuç çıkıcaktır hangi program yarar hangisi yaramaz denemek lazım..

Saygılarımla.

Pardon swf ymiş sizin Flash indirip baktım.. swf to fla diye aratın yada öylesi olmuyosa swf to flv daha sonra flv to fla diye halledersiniz..

hasansengun

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hocam flash artık eski şaşalı günlerinin çok gerisinde kaldı zamanında çok uğraştım @CastingDamage senin istediğin basit yardımcı olabilirim bayram sonrası müsayit olduğumda ama @serdar aymaz projeden kastın ney biraz açabilir misin ?