cambazoglu
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Arkadaşlar kendi sitemde Türkiyenin illeri-İlçeleri-Beldeleri ve Köyleri Detaylı Bilgi-resim-Video-Multimedya içeiği yayınlıyorum bunun için Flas bir türkiye haritası ve bu flash haritaya mesela adanaya tıklayınca adana ilinin kategorisine giden link vermem gerekiyor...Örneğin adana ili için ekteki dosyada mevcut olan wordün içindeki adana linkini adana haritası üzerine link verebilirmi???
Bunun için aşagıdaki linkteki rarlı dosyada hem illerin linki hemde düzenlenecek olan flas dosyasını upload ettim
Bir hayırsever arkadaşımız bu dosyayı editleyip düzenleyip tekrar upload edip benim kullanmam için bu dosyayı düzenleyebilirmi....
Rarlı Dosya: Kopyala Adres Satırına yapıştır Yada Linke Tıkla
)
www.catalzeytininsesi.com/Db/Upload/TahsinCetinkaya%2820.01.2012-10.33.54%29flash.rar
--- Mesaj Güncellendi ---
lütfen bu haritayı düzenlemede bana yardımcı olunuz...herşey ekteki dosyada ve burada anlatıldı..sadece kendi linklerimi bu swf dosyasındaki linklerle deişecek...bir hayırsever yapıp linkini buraya cevap olarak yazabilirmi
Bunun için aşagıdaki linkteki rarlı dosyada hem illerin linki hemde düzenlenecek olan flas dosyasını upload ettim
Bir hayırsever arkadaşımız bu dosyayı editleyip düzenleyip tekrar upload edip benim kullanmam için bu dosyayı düzenleyebilirmi....
Rarlı Dosya: Kopyala Adres Satırına yapıştır Yada Linke Tıkla

www.catalzeytininsesi.com/Db/Upload/TahsinCetinkaya%2820.01.2012-10.33.54%29flash.rar
--- Mesaj Güncellendi ---
lütfen bu haritayı düzenlemede bana yardımcı olunuz...herşey ekteki dosyada ve burada anlatıldı..sadece kendi linklerimi bu swf dosyasındaki linklerle deişecek...bir hayırsever yapıp linkini buraya cevap olarak yazabilirmi