Flash Dosyasını Düzenleme Yardım

cambazoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar kendi sitemde Türkiyenin illeri-İlçeleri-Beldeleri ve Köyleri Detaylı Bilgi-resim-Video-Multimedya içeiği yayınlıyorum bunun için Flas bir türkiye haritası ve bu flash haritaya mesela adanaya tıklayınca adana ilinin kategorisine giden link vermem gerekiyor...Örneğin adana ili için ekteki dosyada mevcut olan wordün içindeki adana linkini adana haritası üzerine link verebilirmi???

Bunun için aşagıdaki linkteki rarlı dosyada hem illerin linki hemde düzenlenecek olan flas dosyasını upload ettim

Bir hayırsever arkadaşımız bu dosyayı editleyip düzenleyip tekrar upload edip benim kullanmam için bu dosyayı düzenleyebilirmi....

Rarlı Dosya: Kopyala Adres Satırına yapıştır Yada Linke Tıkla
smile.gif
)

www.catalzeytininsesi.com/Db/Upload/TahsinCetinkaya%2820.01.2012-10.33.54%29flash.rar

--- Mesaj Güncellendi ---

lütfen bu haritayı düzenlemede bana yardımcı olunuz...herşey ekteki dosyada ve burada anlatıldı..sadece kendi linklerimi bu swf dosyasındaki linklerle deişecek...bir hayırsever yapıp linkini buraya cevap olarak yazabilirmi

cambazoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bu kadar duyarsız bir sitemi burası ya...adı sadece sdn başka bir icraat yok mu burada?

mgazi

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Dosyalarını indirmedim dolayısıyla incelemedim. Karışık mesajından anladığım kadarıyla elinde swf bir harita var ve sen illere link vermek istiyorsun. İlk olarak swf üzerinden editleme yapman imkansız. Dosyanın türünün .fla olması lazım. swf to fla türü converterlar bulunuyordu önceden. Hala var mı bilmiyorum. Bu tür bir çevirici program bulup dosyanı fla dosyasına çevirmen lazım. Şunu da söylemeliyim ki bu tür programlar her zaman randımanlı çalışmıyor. İşini görecek bir fla elde edemeyebilirsin. Bu işlemi yaptıktan sonra fla dosyanı flashta aç her ili ayrı ayrı buton yada movie clip yap ve flashta link verme diye googleda aratıp flashta link vermeyi öğren. Sonra da tüm illere istediğin linkleri ver. Daha sonra dosyanı publish et ve kullan :)

Son olarak kimseyi duyarsızlıkla suçlama. Herkesin kendine göre işi gücü var. Burası sdn diye kimse işini gücünü bırakıp senin sitene koyacağın flash dosyasına vakit ayıramayabilir. İnsanları suçlamadan kendi işini kendin çözmen herkes için en iyisi;)

cambazoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sayın mgazi
  • zaten flastan zerre anlasaydım yapardım..o kadar arastırdım adobe flas cs5indirdim yapmaya çalıştım link vermeyi yapamadım...zaten bu kadar uğraşmasaydım yardım talep etmezdim...uğraştım fakat yapamadım anlayacagın...o yüzdende yardım talep ettim..bende biliyorum kendi işimi kendi görmeyi ama olmayınca olmuyor işte...
  • bir arkada içinde detaylı açıkladım zaten..biri yardım edip editleyecekse memnun olurum..