GatsuX
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 324
açtığımda garip dosyalar vardı sizce virüsmü
virüs bulaşır diye korkuyomEkran görüntüsü atabilir misiniz?
bilgisiyara virüs bulaşırmıEvet eğer siz koymadıysanız bunlar virüstür. Eğer flashta önemli bir şey yoksa tam biçimlendirme yapınız.
Eğer herhangi bir dosya açmadıysanız flashtan virüs bulaşmaz. Bilgisayarımdan flasha sağ tıklayıp biçimlendir'i seçin. Hızlı biçimlendir'in tickini kaldırıp biçimlendirmeyi başlatın.bilgisiyara virüs bulaşırmı
ya bir tanesine tıkladım o da hata verdiEğer herhangi bir dosya açmadıysanız flashtan virüs bulaşmaz. Bilgisayarımdan flasha sağ tıklayıp biçimlendir'i seçin. Hızlı biçimlendir'in tickini kaldırıp biçimlendirmeyi başlatın.
Geçmiş olsun, o halde bulaşmıştır. Ya format atmalısınız ya da iyi bir antivirüs.ya bir tanesine tıkladım o da hata verdi
kaspersky ile taradım tehdit bulunamadı diyorGeçmiş olsun, o halde bulaşmıştır. Ya format atmalısınız ya da iyi bir antivirüs.
Her antivirüs bulamayabiliyor. Başkalarını da deneyin.kaspersky ile taradım tehdit bulunamadı diyor
2 tane filan denedim çıkmadıHer antivirüs bulamayabiliyor. Başkalarını da deneyin.
İsterseniz başka antivirüslere bakmaya devam edin. İsterseniz de bakmayabilirsiniz. Bilgisayarınızda yavaşlama hissederseniz önlem alabilirsiniz.2 tane filan denedim çıkmadı
ya bulaşmışmıdır virüsİsterseniz başka antivirüslere bakmaya devam edin. İsterseniz de bakmayabilirsiniz. Bilgisayarınızda yavaşlama hissederseniz önlem alabilirsiniz.
Format at bence.şuan bilgisiyarda hiçbirşey olmadı
Mesaj otomatik birleştirildi:
ya bulaşmışmıdır virüs