Flash Bellek Sorunu

JaCKaL78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi Akşamlar Shiftdelete.net ailesi.Benim Flash Bellek İle İlgili Bir Sorunum Var.

Sorun:Flash Belleğimi Masaüstü Bilgisayara Takıyorum.Bilgisayar Tekar Takmaz Avast Home Edition (4.8) 2 Tane Virüs Buluyor.

1.Virüs
Dosya Adı:F\RECYCLER\RECYCLER\autorun.exe
Zararlı Yazılım Adı:Win32AutoRun-QL(Wrm)
2.Virüs
Dosya Adı:F\autorun.inf
Zararlı Yazılım Adı:Malvare-gen

Bunları Sil Diyorum Siliyor.Bilgisayardan Flash Belleği Güvenli Olarak Kaldırıyorum.Sonradan Flash Belleği Bilgisara Takıyorum ve Aynı Adımları Tekrar Uygulamak Zorunda Kalıyorum.Yani Virüsler Yeniden Geliyor.Dracula Virüs Temizleyicisiyle Flash Belleği Tarattığımda Virüse Rastlanmadı Diyor.İşin Şaşırtıcı Tarafı İse Flash Belleği Laptopa Taktığımda Bunların Hiçbiri Olmuyor.
Aynı Şekilde Laptoptada Avast Home Edition 4.8 Var.Hiç Virüs Falan Çıkmıyor.

Bide Masaüstü Bilgisayarıma Taktıgımda Flash BElleğin İçinde Geri Dönüşüm Kutusu Şeklinde RECYCLER adında Bir Dosya Olusuyor.

Başka Bilgisayarlardada Denedim Sorun Yok.Ben Benim Masaüstü Bilgisarımda Sorun Olduğunu Düşünüyorum.Sizlerin Yardımlarınızı Bekliyorum.
Umarım Sorunmu İyi Dile Getirebilmişimdir.

Reaksiyon puanı
189
flash belleğinin içindeki autorun.inf dosyasını sil ve aynı isimde bir klasör aç ve klasöre salt okunur ile gizli özniteliklerini ver. bi daha gelmez :D

JaCKaL78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
autorun.exe virüsü yeniden geliyor.dediğini yaptım bi tanesınden kurtuldum

MehmetMiri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tüm Gizli dosya ve klasörleri göster...
Korumaya alınan dosya ve klasörleride göster...
Daha sonra tüm autorun yazan dosyaları sil Hard disk bölümlerinede bir göz at derim...

JaCKaL78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
olmadı mehmet miri arkadaş.bunun acaba bir programı falan varmı bildiğiniz.bu arada cgrszone arkadaşım ben bunu bu sekılde yok ettım ama bır vırusu bunun bılgısayara bır zararı varmı acaba?

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
bende bu virüsle haftada 4-5 tane karşılaşıyorum (internet kafenden dosya çekerken falsh a) kaspersky flash takınca hemen siliyo ve geri gelmiyo o virüs geri

hatta birini dün sildim

F\RECYCLER\RECYCLER bu dosya falah içindeki geri dönüşüm kutusudur sorun yok :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya bir şey rica edicem benim pantolonumun cebinde flash ım kalmış yıkanmış sonra ben de bilgisayarıma taktım çalıştı ama bir daha taktığımda sadece ışığı yanık kalıyor buna bir çözüm bulur musunuz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim de flash belleğimi bilgisayarıma taktıgımda klasorum boş hiçbişey yok ama doluymus gıbı gözüküyor özelliklerde bakıldıgında yarısından fazlasının dolu oldugu gozukuluyor ne yapmalıyım?.