Flash Bellek sorunu!

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar Sandisk Marka Çin malı 16 gb lık bir flash bellek aldım. 28 tl normal fiyatı ben toptancıdan aldım 20 tlye. 2 gündür birşey yoktu bellek sürekli uyduda takılı oldugu icinmidir nedir ısınmış az önce. Şimdi win 8 de bir dosya attığımda içine 2mb /sn hızla atıyor. önce böyle değildi. işknce gibi. aygıt varsayılanlarıyla biçimlendirmeme rağmen aynı sorun devam ediyor. sorun nedir acaba?

ihRN0V1VsEaps.jpg

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Hocam test ettim fakat bir şey anlamadım bundan. Yardımcı olabilecek yok sanırım.

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Bu arada başka bir pcde de denedim sorun flash bellekte. pc anakart biosta sorun yok. alalı 2 gün oluyor ilk gün birşey yoktu. ikinci günde hiç birşey yokken win 8 de içine dosya atarken pause dedim ondan sonra böyle oldu yokmudur şimdi bunun bir çaresi arkadaşlar yardımlarınızı bekliyorum lütfen..

ozerxcom

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Teşekkür ederim arkadaşlar çok yardımcı oldunuz.. Hallettim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim flash belleğim toshıba 8 gb daha dün açtığımda hiç bir şey yoktu bugün açtığımda mevcut olan dosyaların kısayolları oluşmuş ve içleri boştu kısayol dosyalarının normal dosyalarda açılmıyo kısayol dosyalarını sildiğimde asıl dosyalarda gidiyo ne yapabalirim bilen var mı?...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim flash belleğim toshıba 8 gb daha dün açtığımda hiç bir şey yoktu bugün açtığımda mevcut olan dosyaların kısayolları oluşmuş ve içleri boştu kısayol dosyalarının normal dosyalarda açılmıyo kısayol dosyalarını sildiğimde asıl dosyalarda gidiyo ne yapabalirim bilen var mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
virüs bulaşmış kardeşim malesef flasha format atman lazım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
flaş belleğim dolu gözüküyor fakat içindeki hiçbir dosyayı açamıyorum
bılgısayarda takılıyken bırden hata verdı
sımdı fla bellek kısayol oluşmuş hıcbır dosyama ulaşamıyorum
ıcındekı belgelerı gerı döndürme şansım var mı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
toshıba marka flaş belleğimi pc yetaktığımda biçimlenri uyarısı çıkıyor fakat bi,çimlendirmiyor ayznı zamanda i,çinde önemli bilgilerim vardı nasıl içine ulaşabilirim tekrar yardımcı olursanız çok sevinirim