sonmodel06
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 4
Trabzon'da Yattara krizi yaşanıyor. Trabzonspor'dan gidecek mi gitmeyecek mi tartışmaları yaşanırken Trabzonspor Başkanı Sadri Şener LİG TV'den Orhan Kılıç'a çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Trabzon'da Yattara krizi yaşanıyor. Trabzonspor'dan gidecek mi gitmeyecek mi tartışmaları yaşanırken Trabzonspor Başkanı Sadri Şener LİG TV'den Orhan Kılıç'a çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Yattara'ya çok ciddi 4-5 teklif olduğunu fakat ne kadar teklif ederlerse etsinler satmayı düşünmediklerini söyleyen Şener "Ben bu kadar taraftarın sevgilisi haline gelen futbolcuyu satmayı düşünmem. Fakat bugün öyle farklı şeyler söyledi ki inanamadım. En kısa zamanda Trabzon'a gidiyorum. Eğer bunlar doğruysa ben böyle bir futbolcuyu tutmam. Biz kimseye zorla top oynattırmıyoruz. Sakatlığım var dedi. Daha sonra ağrılarım var dedi ve oynamadı son maçlarda. Eğer böyle şeyler söylemişse Trabzon halkı da bunu kabul etmez" dedi.
"YATTARA TELEFONLARA ÇIKMIYOR"
Öte yandan LİG TV Trabzonspor muhabiri Can Karyağdı Yattara'nın Trabzonspor'dan ayrılabileceğini ve Katar'a transfer olabileceğini iletti. Gineli futbolcunun telefonlara bakmadığını ve avukatıyla beraber olduğunu belirten Karyağdı Yattara'nın yarın (Çarşamba) saat 10.00'da bir basın toplantısı düzenleyeceğini ve Trabzonspor'dan ayrılacağını bu toplantıda söyleyeceğini bildirdi.
Bunun yanı sıra Al Saad takımının Federasyon'dan transfer için 1 gün ek süre aldığını ve menajerlerin bu transferi bitirmek için yarın (Çarşamba) sabahı Trabzon'da olacaklarını bildirdi
tumspor